Honda renunta definitiv la modelul FR-V

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.07.2009
Honda va scoate din productie MPV-ul FR-V din cauza cererii foarte slabe. Decizia va fi pusa in aplicare in luna august, un inlocuitor fiind exclus in acest moment.

Dupa mai multe zvonuri si speculatii, se pare ca modelul Honda FR-V isi va incheia ciclul de viata in lunile care urmeaza. MPV-ul nu s-a bucurat de o apreciere foarte mare in jurul sau, configuratia cu sase locuri, dintre care trei pe primul rand de scaune, fiind una care a prins destul de greu la publicul din toata lumea.

Se pare ca ultimul exemplar FR-V va iesi de pe linia de productie a uzinei din Suzuka, in luna august a acestui an. Momentan nu exista o pozitie oficiala a constructorului japonez, care sa confirme inlocuirea modelului in viitorul foarte apropiat. Ba mai mult oficialii se gandesc ca lipsa lui FR-V va fi suplinita cu succes de celelalte modele ale sale, Jazz si hibridul Insight

via | 4wheelsnews

Comentarii (2)

  • desteptarea
    greu va trezeti........stireea e eveche de 2 sapt
    0 0
  • Etienne
    scump mon cher
    Pretul exagerat a omorat modelul asta , pentru ca avea suficiente calitati pentru a se bate cu europenii Touran , Zafira, C Max, etc. .
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru