Angajatii Dacia vor lucra si sambata

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.05.2009
Conducerea Dacia a luat decizia de a introduce inca doua schimburi si in ziua de sambata, pentru a putea onora comenzile primite.

Rezultatele comerciale foarte bune pe care Dacia le inregistreaza in ultimele luni au facut ca uzina de la Mioveni sa fie o adevarata sfidare a crizei economice. Mai nou, salariatii constructorului roman vor fi nevoiti sa munceasca si sambata pentru a onora comenzile primite de Dacia.

Decizia a fost luata in cadrul reuniunii lunare dintre Administratia Uzinei Vehicule Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia, reuniune care a avut loc pe 12 mai. In urma sedintei s-a luat hotararea ca ziua de sambata, 16 mai, sa fie zi lucratoare in trei schimburi pentru a putea onora comenzile clientilor si pentru a putea permite adaptarea furnizorilor la noul program de lucru.

Incepand cu 23 mai si pana la sfarsitul lunii iulie, toti angajatii uzinei Dacia vor lucra sambetele in doua schimburi.

via | Dacia

Comentarii (10)

  • High Efficiency Intelligent Reno Under Pressure
    Cam la asta se reduce departamentul de marketing... de la Reno/Dacia
    1 3
  • Aha
    Felicitari Renault !
    0 1
  • criza
    Cand a inceput criza....evolutia productiei Dacia era ca un barometru care ne arata cat de rea e criza...sa inteleg ca acum oamenii au mai multi bani si ii dau pe Dacii? Am iesit din criza? Whaw!
    0 1
  • recunostinta
    poporului si guvernului german .....traiasca sclavia fara frontiere.............

    daca ar mari prima de casare si guvernul roman ar intra si al treilea schimb.........
    2 0
  • PREA TARZIU
    sa ne scoata din kkt productia lu' dacia..........impozitul forfetar a fost adoptat...................doar daca ......MMmmm ....hmm........nu cumva se va muncii la dacia 25 din 24 de ore si se va si sarbatorii ,,tovaraseste'' atingerea planului de productie..............shpe' milioane de sandero si loganero.....fara numar la tot mapamondu'

    DOAMNE ,suntem fara speranta si scapare...........
    2 2
  • Marius_New
    Pentru conducerea "Reno"...
    Pentru sefii "Reno"...am si eu o intrebare pt "domniile voastre"...anume...de ce naiba va mai chinuiti sa resuscitati acest brand no name "Dacia", aparut printr-o idee a comunistilor in anii 60"?
    Nu vedeti ca sunteti penibili. Daca e sa ne gandim mai bine, ne luam de mana cu rusnacii care au panarama de Lada, cu chinezii care au Geely si Great Wall, si cu indienii care au Tata. Sunteti penali rau, pe cuvantul meu. Va rugam sa va carati din Romania. Nu ne mai trebuie nici masini de la frantzuji (Dacia), nici papica (Carrefour). Doar parfumuri vrem d ela voi. Astea da.
    1 7
  • Alin D.
    pt. marius
    marius (cu m mic)...esti un dobitoc....
    5 0
  • pt marius
    din cauza oamenilor cu gandire ca si a ta o duce tara asta asa..........
    3 0
  • retardati
    Multi retardati in Romania, cred ca am castiga special olympics fara probleme. Pentru Dacia si Renault doar felicitari si respect.
    1 1
  • Un nene
    Nice job
    A fi roman se rezuma la a injura Dacia ca face masini prea proaste pentru fudulia proprie, a injura Dacia cand nu vinde pentru ca nu au angajatii de lucru si a injura Dacia cand vinde pentru daca tot ne-am apuca sa-i injuram, s-o facem pana la capat!!! Mai sunt si alte calitati, dar ele nu fac subiectul acestei dizertatii, fiind abordate zilnic la TV.
    Domnu *_New, sunteti cumva ruda cu "stimabilul tribun"? Prejudecatile dumneavoastra va recomanda ca pe un domn cu calvitie totala fortata (ras in cap adica), cu tatuaj te dip "elice franta cu 4 pale", membru al unei grupari extremiste de dreapta! Felicitari, ati castigat o viata plina de nemultumiri continue care va vor da iluzia ca sunteti un om inteligent, lumea se duce de rapa iar nimeni nu va asculta "sfaturile"!
    Luati ce a zis domnul mentionat de mine anterior, negati propozitiile si veti afla parerea mea!
    Deci:
    Pentru sefii Renault. Am si eu o intrebare (evident retorica) pentru domniile dumneavoastra: De ce naiba nu doriti sa vindeti brandul Dacia, aparut evident dintr-o idee capitalista a anilor 90 si anume cea de a face bani exploatand un segment de piata inexistend in europa dupa ce toate marciel germane au devenit prea "premium" pentru masini care sa coste sub 10.000E?
    Vedeti ca nu sunteti penibili? Daca nu ne-am fi gandit mai bine, ne-am fi luat de mana cu Lada, Geely sau Tata, un lucru evident rau din moment ce masinile lor sunt net inferioare celor europene. Pot spune deci ca nu sunteti penibili. Suntem foarte multumiti de masinile voastre si de lanturile de magazine deschise la noi. Va multumim ca a-ti investit in tara noastra si a-ti dat de munca multor oameni care altfel ar fi pierdut timpul mancand seminte si ascultand manele! Parfumurile voastre nu le vrem totusi, pentru 1: Channel No5 miroase naspa si 2: la noi se gasesc numai facaturi vandute de cocalari. Asa ceva nu vrem!
    Va multumesc pentru atentie!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru