Clienti

Vineri, 01 Mai 2020 | Industrie

Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa: amânarea ratelor la mașina nouă în cazul pierderii locului de muncă

Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa, astfel încât aceștia să poată amâna ratele la mașina nouă dacă rămân fără locul de muncă în această perioadă. Constructorul susține că asigurarea va costa între 15 și 20 de euro pe lună.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Bentley pierde teren în fața rivalilor: “Clienții noștri tind să cumpere de la Porsche și Tesla, pentru că oferă mașini electrice”

Aproape 40% dintre clienții Bentley vor să cumpere o mașină electrică, iar o parte din ei se reorientează către Porsche și Tesla, care oferă astfel de modele, potrivit lui Adrian Hallmark, CEO-ul producătorului britanic.
Sambata, 17 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Polestar vrea să vândă jumătate din unitățile sale pe piața chineză: “Clienții de mașini electrice încă nu au suficiente variante de unde să aleagă”

Polestar, brandul de performanță de la Volvo, vede China drept cea mai mare oportunitate pentru dezvoltare în următorii ani. Șeful companiei speră ca jumătate din vânzările Polestar să fie asigurate de China, după ce toate modelele sale vor fi lansate până în 2021.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi anunță numărul comenzilor pentru SUV-ul electric e-tron: peste 10.000 de unități la nivel global

Audi a primit peste 10.000 de comenzi la nivel global pentru SUV-ul electric e-tron, potrivit unui anunț al directorului Audi Franța.
Marti, 25 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla vrea să rezolve problema livrărilor: “Ne construim propria flotă de trailere pentru transportul mașinilor”

Tesla își construiește propria flotă de trailere pentru transportul mașinilor sale pentru a rezolva problema livrărilor către clienți, potrivit lui Elon Musk.
Luni, 17 Septembrie 2018 | Industrie

Elon Musk susține că Tesla are acum probleme cu livrările: “Facem progrese rapide, ar trebui să rezolvăm în scurt timp”

Elon Musk susține că Tesla a scăpat de problemele cu producția, dar acum are probleme cu livrările mașinilor către clienți. “Este o problemă mai ușor de rezolvat,” a declarat șeful constructorului american.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Industrie

Nissan va opri vânzările lui Pulsar în Europa: “Ne adaptăm tendinței care arată preferințele clienților pentru SUV-uri”

Nissan a anunțat că va opri vânzările modelului Pulsar în Europa, după ce producția fusese întreruptă în luna iunie, pe fondul dorinței clienților de a cumpăra tot mai multe SUV-uri.
Miercuri, 08 August 2018 | Industrie

Grupul VW vrea ca Seat să se lupte cu Alfa Romeo: “Alfa este un brand fantastic, dar în declin. Seat are acum potențial să atragă tinerii de 25-35 de ani”

Grupul Volkswagen susține că brandul Seat are acum o gamă de modele care îi permite să concureze cu Alfa Romeo, un plan ce a eșuat în trecut. Oficialii VW vorbesc despre declinul Alfa Romeo și potențialul Seat privind atragerea clienților tineri.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Polestar a primit peste 500 de comenzi ferme pentru primul său model: “Cei mai mulți clienți care au depus avansul sunt din SUA și Canada”

Piața americană a arătat cel mai ridicat interes pentru Polestar 1, primul model al brandului 100% electric lansat de Volvo. Peste 500 de comenzi ferme au fost depuse pentru Polestar 1, cei mai mulți clienți fiind din SUA și Canada.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Noul șef Smart susține tranziția către un brand 100% electric: “Probabil că vom pierde clienți la început, dar vom ajunge rapid la succes”

Noul șef de la Smart, Annette Winkler, susține decizia grupului Daimler de a transforma brandul într-unul 100% electric. Ea admite că Smart va pierde clienți în această tranziție, dar este convinsă că vânzările vor avea succes într-un timp foarte scurt.
Vineri, 25 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

BMW a livrat primele exemplare i8 Roadster: 18 unități First Edition au ajuns la clienții lor

BMW a anunțat că primele 18 exemplare ale modelului i8 Roadster au fost livrate către clienții lor, în cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen. Numerotate de la 1 la 18, hibridele BMW i8 First Edition sunt primele mașini produse în fabrica din Leipzig, dintr-un total de 200 de unități.
Duminica, 15 Aprilie 2018 | Industrie

Efectul Dieselgate: Uniunea Europeană vrea ca producătorii auto să fie dați în judecată mai ușor de către clienții înșelați

Uniunea Europeană pregătește mai multe măsuri de protecție pentru consumatori, astfel încât aceștia să dea în judecată mai ușor producătorii auto care îi înșală, cu referire la Volkswagen și scandalul Dieselgate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Mercedes despre lupta cu emisiile: “Clienții încă au încredere în motoarele diesel”

Clienții își arată în continuare încrederea în mașinile diesel, fapt dovedit și de vânzările semnificative ale acestor motoare, a afirmat Dieter Zetsche, șeful Mercedes-Benz.
Joi, 29 Martie 2018 | Industrie

Ochi pentru ochi și diesel pentru diesel: clienții Volkswagen din Germania pot să-și schimbe mașina veche cu alta nouă până în iunie

Grupul Volkswagen va continua programul prin care clienții săi din Germania pot să-și returneze mașinile diesel (Euro 4 sau mai vechi) și să cumpere una nouă cu o reducere de preț. Programul a fost prelungit până la sfârșitul lunii iunie.
Marti, 13 Martie 2018 | Industrie

Toyota, Subaru și Honda au cei mai fideli clienți din lume: Lexus, Audi și Land Rover sunt brandurile premium cu loialitatea cea mai mare

Un studiu publicat recent arată că Toyota, Subaru și Honda sunt brandurile auto cu cel mai mare grad de fidelitate din partea clienților. În ceea ce privește segmentul premium, clienții cei mai loiali revin celor de la Lexus, Audi și Land Rover.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Industrie

Volkswagen anticipează “renașterea” diesel: "Clienții își vor da seama că aceste motoare pot fi prietenoase cu mediul"

Grupul Volkswagen estimează că, în curând, clienții vor începe din nou să cumpere mașini cu motoare diesel, în ciuda trendului global care arată vânzări în creștere pentru modelele hibride și electrice.
Luni, 05 Februarie 2018 | Industrie

Loializarea clienților: Bugatti vrea să ofere o perioadă de garanție de până la 15 ani pentru modelele Veyron

Bugatti a anunțat lansarea unui nou program de loializare a clienților săi, aceștia având posibilitatea să beneficieze de o garanție de până la 15 ani în cazul modelelor Veyron.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Industrie

Concurență pentru Dacia: Opel și-a anunțat intrarea pe piața din Maroc, unde vrea să atragă 5% din clienți

Opel a anunțat că va intra pe piețele din Maroc și Tunisia, prin intermediul unei companii locale, și urmărește atingerea unei cote de piață de 5% în următorii 5 ani.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla pune la încercare răbdarea clienților și a investitorilor: țintele de producție pentru Model 3 au fost din nou amânate

Tesla a anunțat din nou amânarea țintelor de producție pentru Model 3, în ciuda progresului pe care susținea că l-a făcut în livrarea sedanului său către clienți.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Industrie

Țintă atinsă: Bugatti Chiron a ajuns la 70 de clienți în 2017

Bugatti a anunțat livrarea către clienți a 70 de modele Chiron în acest an, ținta pentru 2017 fiind atinsă.

Tag-uri similare

vanzari, Lamborghini, emisii, electric, CEO, uzina, piata, sport, Reventon, interviu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru