Concurență pentru Dacia: Opel și-a anunțat intrarea pe piața din Maroc, unde vrea să atragă 5% din clienți

de Petre Barac
Marti, 30.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunțat că va intra pe piețele din Maroc și Tunisia, prin intermediul unei companii locale, și urmărește atingerea unei cote de piață de 5% în următorii 5 ani.

Auto Hall Group, o companie marocană care comercializează automobile și camioane, va ajuta Opel să intre pe piața africană începând din luna aprilie a acestui an, potrivit unui anunț al producătorului.

“Vedem oportunități bune pentru noi peste tot”, a declarat șeful Opel, Michael Lohscheller, într-un interviu acordat publicației Frankfurter Algemeine referitor la mișcarea de extindere a activităților în Africa, pe două dintre cele mai mari piețe din regiune, Maroc și Tunisia.

Într-o primă fază, vor fi construite 10 showroom-uri exclusive Opel în Maroc, conform anunțului făcut de constructorul auto.

Până în 2023, Opel vrea să ajungă la o cotă de 5% în Maroc, a doua cea mai mare piață din Africa și una importantă pentru producătorul Dacia.

Reprezentanții Opel spun că piața marocană a crescut cu peste 25% în ultimii doi ani, înregistrând vânzări de 169.000 de mașini în 2017.

Via Autonews

 

Comentarii (1)

  • Stimabili redactori, nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca e unul din cele mai neinspirate titluri de articol din zona Auto pe care l-am citit vreodata. A-ti putea fi mai expliciti si sa ne spuneti cam care modele de la Dacia v-or avea un competitor in Insignia din imagine sau oricare alt model de la Opel ? Faptul ca Opel v-a lua cateva procente din piata Marocana asta nu inseamna in nici-un caz ca le v-a lua de la Dacia, sper ca sunteti constienti de asta , nu ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru