Maroc

Marti, 14 Februarie 2023 | Industrie

Dacia a produs mai multe mașini în Maroc decât în România, în 2022

Potrivit unui nou raport al Grupului Renault, marca Dacia a reușit să producă peste 350.000 de mașini la cele două uzine ale sale din Maroc în 2022. Prin comparație, uzina de la Mioveni a asamblat cu aproape 36.000 de mașini mai puține, în aceeași perioadă.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie

BMW vrea să cumpere cobalt direct din Australia și Maroc pentru producția bateriilor mașinilor electrice: materia primă va fi folosită la următoarea generație de electrice

BMW a anunțat că vrea să cumpere cobalt direct de la minele din Australia și Maroc pentru producția bateriilor care echipează mașinile electrice. Nemții vor să se asigure că această materie primă nu este obținută ca urmare a exploatării prin muncă a copiilor.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Industrie

Concurență pentru Dacia: Opel și-a anunțat intrarea pe piața din Maroc, unde vrea să atragă 5% din clienți

Opel a anunțat că va intra pe piețele din Maroc și Tunisia, prin intermediul unei companii locale, și urmărește atingerea unei cote de piață de 5% în următorii 5 ani.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Cum s-a extins calendarul Marelui Circ în întreaga lume?

Cursele de Formula 1 s-au desfăşurat iniţial doar în Europa, însă au cucerit treptat America de Sud, Africa, America de Nord, Asia şi Australia pentru a se extinde în întreaga lume.
Luni, 22 Iunie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen urmează modelul Renault și va deschide o fabrică in Maroc

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen vor investi 557 de milioane de euro într-o fabrică din Maroc. Peugeot va construi mașini și motorizări pentru piețele din Africa și Orientul Mijlociu.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Industrie

Reuters: "PSA va deschide un centru de dezvoltare în Maroc pentru a-şi reduce costurile"

Concernul PSA Peugeot Citroen va inaugura un centru de cercetare şi dezvoltare în Maroc împreună cu un partener specializat. Francezii iau această măsură pentru a reduce costurile, titrează cei de la Reuters.
Marti, 20 Mai 2014 | Intern

Dacia va muta o parte din producţia lui Sandero în Maroc

Dacia va reduce cu până la 10% producţia lui Sandero la fabrica din Mioveni. Cele 20 sau chiar 30 de mii de unităţi diferenţă vor fi construite în Maroc, la fabrica din Tanger.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Industrie

Renault va produce Dacia Sandero şi Sandero Stepway în Maroc

Fabrica Renault din Maroc a primi a doua linie de producţie. Uzina produce şi modele Dacia şi are o capacitate de 340.000 de unităţi pe an în urma extinderii.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cum se vede Dacia în lume - de la Mioveni în Guyana Franceză

Dacia este un produs de export important pentru România. Modelele asamblate la Piteşti pleacă în lumea întreagă în diverse forme şi sub toate mărcile grupului Renault. Iată ce înseamnă azi Dacia în lumea întreagă.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Industrie

Dacia Lodgy intră în producţie săptămâna viitoare

Uzina Renault din Tanger produce noul Dacia Lodgy începând cu săptămâna viitoare, informează Gândul. Circa 85% din producţie merge la export în Europa.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Industrie

Dacia a lansat Sandero pe piata din Maroc

Dacia a anuntat oficial ca incepand cu 18 iunie va incepe comercializarea modelului Sandero pe piata din Maroc, unde vinde deja Logan si Logan MCV.
Vineri, 09 Ianuarie 2009 | Economic

Vanzarile Dacia au crescut in 2008 cu 11.7% la nivel mondial

Dacia se poate lauda cu o crestere de 11.7% a vanzarilor totale. Pe piata din Romania lucrurile nu au stat asa de bine, vanzarile scazand cu 17%.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, vanzari, Romania, productie, Germania, Franta, Italia, Spania, Sandero
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru