Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa: amânarea ratelor la mașina nouă în cazul pierderii locului de muncă

de Paul Cosma
Vineri, 01.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa, astfel încât aceștia să poată amâna ratele la mașina nouă dacă rămân fără locul de muncă în această perioadă. Constructorul susține că asigurarea va costa între 15 și 20 de euro pe lună.

Kia pregătește terenul pentru întoarcerea clienților în showroom-uri și speră că un nou produs va relansa cererea din Europa după relaxarea restricțiilor.

Constructorul asiatic va lansa o asigurare de șomaj adresată clienților europeni care își pierd locul de muncă în această perioadă, din cauza crizei COVID-19.

Potrivit Kia, asigurarea va costa 15-20 de euro pe lună și va permite clienților să amâne ratele la mașina nouă până vor găsi un nou job.

“Purtăm discuții pentru a vedea cum putem implementa această asigurare în majoritatea piețelor din Europa. Vrem să fie disponibilă imediat ce piețele se vor redeschide în mai,” a declarat Emilio Herrera, directorul operațional Kia Motor Europe

Reprezentantul Kia mizează pe măsuri guvernamentale și stimulente pentru clienți care să revigoreze industria auto din Europa.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru