Asigurare

Sambata, 25 Martie 2023 | Economic

Brokerii de asigurări se opun plafonării prețurilor RCA

Ieșirea iminentă de pe piața asigurărilor RCA a celor de la Euroins cauzează încă o criză puternică în segment, una dintre soluțiile propuse de ASF fiind plafonarea prețurilor pentru o perioadă. Brokerii de asigurări se opun.
Joi, 10 Februarie 2022 | Intern

Proprietarii de trotinete electrice vor avea nevoie de polițe de asigurare, din 2023

Începând de anul viitor, cei care dețin trotinete electrice vor fi obligați să aibă polițe de asigurare. Decizia vine în urma aprobării unei directive la nivelul Uniunii Europene, care va fi aplicată, la noi, de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.
Vineri, 01 Mai 2020 | Industrie

Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa: amânarea ratelor la mașina nouă în cazul pierderii locului de muncă

Kia va lansa o asigurare de șomaj pentru clienții din Europa, astfel încât aceștia să poată amâna ratele la mașina nouă dacă rămân fără locul de muncă în această perioadă. Constructorul susține că asigurarea va costa între 15 și 20 de euro pe lună.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Intern

Schimbări pe piața RCA: ASF ar pregăti scumpiri ale polițelor pentru șoferii “periculoși”, iar cei prudenți vor beneficia de reduceri mari

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) se pregătește să facă o serie de schimbări importante pe piața RCA. Șoferii “periculoși” ar urma să plătească polițe mai scumpe, iar cei prudenți s-ar putea bucura de reduceri mari ale tarifelor.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Intern

Aplicație de la ASF: șoferii pot să verifice online clasa bonus-malus pentru mașinile asigurate prin RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat o aplicație online prin care asigurații pot să obțină informaţii despre încadrarea în clasa bonus-malus (B/M) a autovehiculului asigurat prin RCA.
Miercuri, 03 Septembrie 2014 | Intern

Poliţele RCA s-ar putea scumpi cu 10-15% până la sfârşitul anului

Mişu Negriţoiu, preşedintele ASF, anunţă o nouă posibilă scumpire a poliţelor RCA. Aceasta este cauzată de numărul mare de daune de pe şoselele din România, ale căror costuri vor fi acoperite prin poliţe mai scumpe, titrează Digi 24.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Intern

Asigurarea RCA va despagubeste in 15 zile de la depunerea dosarului

Asiguratorii din Romania vor fi supusi unei noi reguli de plata a despagubirilor in cazul politelor RCA. Astfel, acestia sunt obligati sa plateasca despagubirile in cazul unui accident rutier in termen de maxim 15 zile de la depunerea dosarului de dauna.
Vineri, 17 Iulie 2009 | O lume nebuna

Topul celor mai periculoase alimente consumate la volan

O companie de asigurari din Statele Unite a intocmit o lista cu cele mai periculoase alimente si bauturi pe care soferii le consuma la volan.
Luni, 22 Iunie 2009 | Intern

Masinile de lux se vand greu pe piata din Romania

Un oficial Porsche Romania a declarat astazi ca modelele Bentley si Lamborghini se vand tot mai greu pe piata interna din cauza crizei economice.

Tag-uri similare

Porsche, vanzari, Lamborghini, accident, diesel, criza, Cayenne, Statele Unite, RCA, benzina
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru