SUA

Vineri, 23 Decembrie 2022 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă în service un singur exemplar Clasa S, din cauza bordului instalat necorespunzător

Constructorul german de automobile recheamă în service un singur exemplar Clasa S, fabricat în 2022, și comercializat pe piața din SUA. Din câte se pare, bordul a fost instalat necorespunzător.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla le oferă clienților din SUA și Canada încărcare rapidă gratuită pentru următorii 2 ani

Tesla a anunțat că le oferă clienților din Statele Unite, Canada și Marea Britanie încărcare rapidă gratuită pentru cei care cumpără un model până la finalul acestui an. Cei din Statele Unite vor beneficia de această gratuitate timp de 2 ani sau până la 16.000 de kilometri.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Jeep prezintă noile Wrangler High Tide și Wrangler Jeep Beach. Ediții speciale pentru SUA

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile Wrangler High Tide și Wrangler Jeep Beach. Cele două ediții sunt disponibile, momentan, în Statele Unite ale Americii.
Vineri, 02 Decembrie 2022 | Industrie

BMW: SUV-ul plug-in hybrid XM a intrat în producție

Noul BMW XM a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Spartanburg, Statele Unite ale Americii. SUV-ul german este echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid care dezvoltă, momentan, 653 de cai putere.
Marti, 29 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E nu mai este pe lista celor mai bune modele noi în Statele Unite

Potrivit unui nou raport întocmit de publicația Consumer Reports, Ford Mustang Mach-E nu se mai află pe lista modelelor recomandate în Statele Unite. Crossover-ul electric ocupase anterior prima poziție în clasamentul celor mai bune mașini din 2022.
Luni, 21 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1: Logan Sargeant, confirmat de Williams pentru sezonul 2023

Pilotul american Logan Sargeant va concura pentru Williams în 2023, alături de Alex Albon. Echipa s-a despărțit de Nicholas Latifi după 3 sezoane.
Luni, 24 Octombrie 2022 | F1 TOP

F1: Max Verstappen, victorie în SUA. Red Bull Racing ia titlul și la constructori

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, găzduit de circuitul din Austin, Texas. Red Bull Racing și-a trecut în cont și titlul de campion la constructori.
Joi, 20 Octombrie 2022 | Industrie

BMW va investi 1.7 miliarde de dolari în SUA. 6 modele electrice construite aici până în 2030

Constructorul german de automobile va investi 1.7 miliarde de dolari în SUA. Totodată, până în 2030, BMW anunță că va construi în această țară cel puțin 6 modele cu zero emisii.
Marti, 11 Octombrie 2022 | General

Toate mașinile înmatriculate în California pot avea plăcuțe de înmatriculare digitale

Autoritățile din California fac un ultim pas către plăcuțele de înmatriculare digitale. Acum, toate mașinile înmatriculate în acest stat pot fi echipate cu asemenea echipamente.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție aniversară Mini Cooper S 20 Years Edition. Marchează 20 de ani de la debutul mărcii în Statele Unite

Mini a lansat o ediție aniversară pentru modelul Cooper S, numită 20 Years Edition. Noul model marchează 20 de ani de la debutul mărcii pe piața din Statele Unite și este disponibil doar în această țară.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Economic

Toyota: investiții de peste 5 miliarde de euro pentru producția de baterii în Japonia și SUA

Toyota a anunțat că va investi peste 5 miliarde de euro în uzinele sale din Japonia și SUA, pentru producția de acumulatori pentru mașinile electrice. Debutul producției de baterii va începe între 2024 și 2026.
Marti, 30 August 2022 | Industrie

Honda încheie un parteneriat cu LG pentru construirea unei fabrici de baterii în SUA

Honda a încheiat un parteneriat cu LG Energy Solution pentru construirea unei fabrici de baterii în Statele Unite. Valoarea construcției uzinei este cotată la 4.4 miliarde de dolari, iar fabrica va produce baterii pentru vehiculele electrice Honda și Acura vândute pe piața nord-americană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 August 2022 | Masini electrice si hibride

Noul Mercedes-Benz EQS SUV a intrat în producție. Este asamblat în SUA

Constructorul german de automobile anunță intrarea în producție a noului model cu zero emisii EQS SUV. Acesta este asamblat la uzina din Alabama, Statele Unite ale Americii.
Luni, 11 Iulie 2022 | Economic

Tesla detronează BMW și Mercedes-Benz în segmentul premium din SUA

Potrivit datelor oferite de Experian, Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite după primele 5 luni. Constructorul american a vândut cu 66% mai multe mașini noi și a depășit nume importante ca BMW, Lexus, Mercedes-Benz și Audi.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Tehnologie

Americanii mai fac un pas către plăcuțe de înmatriculare digitale: costă 150 de dolari și pot afișa mesaje personalizate

Șoferii din statul american Michigan pot opta acum pentru plăcuțele de înmatriculare digitale ale companiei Reviver. Acestea sunt deja disponibile în California și Arizona.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Siguranta

Ford oprește vânzările lui Mustang Mach-E în SUA din cauza unor probleme cu bateria: 49.000 de exemplare afectate

Ford a fost nevoit să oprească vânzările SUV-ului electric Mustang Mach-E în Statele Unite, din cauza unor probleme tehnice apărute la acumulatori. Problema este cauzată de contactoare care se supraîncălzesc la încărcare sau atunci când pedala de accelerație este la podea, ceea ce duce la o pierdere de putere. Aproximativ 49.000 de exemplare sunt afectate.
Marti, 31 Mai 2022 | Industrie

Prea multe cereri: Nissan Ariya nu mai poate fi comandat, pentru moment, în Statele Unite

Noul crossover electric Nissan Ariya nu mai poate fi comandat, în acest moment, pe piața din Statele Unite. Comenzile au fost oprite ca urmare a cererii mari pentru acest model. Livrările în această țară ar urma să înceapă spre sfârșitul anului.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Industrie

Stellantis și Samsung vor investi 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea unei fabrici de baterii

Grupul Stellantis și Samsung SDI, divizia producătoare de baterii a gigantului sud-coreean, vor investi împreună 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea și deschiderea unei noi fabrici de baterii din Statele Unite. Uzina din statul Indiana își va începe activitatea în 2025.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Economic

Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru

Potrivit unui raport realizat de Experian, Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru din 2022. Astfel, compania lui Elon Musk a reușit să depășească nume consacrate ca BMW, Lexus și Mercedes-Benz pe această piață, cu aproape 114.000 de mașini vândute.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Land Rover lansează ediția aniversară Defender 30th Anniversary Edition pentru piața nord-americană

Land Rover a publicat o imagine cu noua ediție aniversară Defender 30th Anniversary Edition. Modelul este destinat exclusiv pieței din America de Nord și aduce un omagiu lui Defender 110 First Edition, construit în 1993. Doar 500 de exemplare vor fi produse.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru