Infiniti lansează în America o vopsea care își schimbă nuanța în funcție de lumină

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 25.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clienții americani care doresc să achiziționeze un Infiniti Q50 Red Sport 400, pot bifa o nuanță exterioară deosebită. Denumită Negru Opal Metallic, aceasta își schimbă nuanța în funcție de lumină.

Sunt câteva nuanțe exterioare sinonime cu o serie de modele care au scris istorie în industria auto. Spre exemplu, Violet Midnight, o culoare extrem de rară care a devenit celebră mulțumită legendarului Nissan Skyline GT-R.

Cei de la Infiniti s-au inspirat din această culoare și au creat acum nuanța Negru Opal Metallic. Aceasta poate fi comandată numai în SUA și numai alături de versiunea Red Sport 400 a modelului Q50. Numai câteva exemplare vor fi vopsite așa, dar Infiniti nu a precizat numărul exact.

Acest Negru Opal Metallic își schimbă nuanța în funcție de lumină, transformându-se în albastru, verde, violet și, desigur, negru.

Alături de această nuanță specială, clienții vor mai primi ornamente exterioare vopsite în negru satinat și un eleron confecționat din fibră de carbon.

Pentru că vorbim despre un Infiniti Q50 Red Sport 400, sub capotă avem un motor V6 de 3.0 litri, care dezvoltă 406 CP și 465 Nm. Nu lipsesc frânele de înaltă performanță, cu patru pistoane pe puntea față, și suspensia Dynamic Digital.

În SUA, pachetul Black Opal Edition costă 2.200 de dolari.

via Infiniti

Comentarii (1)

  • Nu se poate înmatricula in România ca nu știe poliția ce culoare sa treacă pe certificat… :)))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru