Fiat lansează două ediții speciale pentru 500e, exclusive în Statele Unite

de Tiberiu Safta
Marti, 12.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a lansat două ediții speciale pentru versiunea electrică a lui 500. Noile ediții sunt disponibile exclusiv pe piața din Statele Unite.

Constructorul italian a lansat nu una, ci două ediții speciale noi pentru 500e, modelul său electric de oraș. Noile ediții se numesc Inspired By Beauty și Inspired By Music. Ambele sunt disponibile exclusiv pe piața din Statele Unite.

Ediția Inspired By Beauty este vopsită într-o nuanță de aur roz și include ornamente decorative din crom în jurul geamurilor laterale. În interior, scaunele sunt îmbrăcate în piele ecologică vopsită în bej, iar volanul și bordul conțin aceeași tapițerie.

Cealaltă ediție, Inspired By Music, este vopsită exclusiv într-o nuanță de negru Piano și este echipată cu un sistem audio JBL cu 7 incinte. De asemenea, acest sistem audio oferă și o tehnologie virtuală prin care acustica melodiei poate fi schimbată.

La nivel tehnic, ambele ediții speciale primesc motorul electric de 118 cai putere și oferă o autonomie de 240 de kilometri. Motorul este alimentat de o baterie de 42 de kWh. De asemenea, cele două ediții sunt echipate cu un sistem de conducere autonomă de nivel 2, precum și cu un cruise control adaptiv și un asistent pentru păstrarea benzii.

Ambele ediții sunt disponibile doar în SUA la prețul de 36.000 de dolari.

via Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru