Despărțirea e grea: Încă o ediție de adio pentru Audi TT

de Tiberiu Safta
Vineri, 03.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a prezentat o nouă ediție specială de adio pentru modelul TT. De această dată, noua ediție este disponibilă numai în Statele Unite și va fi produsă în numai 50 de exemplare.

Anul acesta, Audi își ia rămas bun de la modelul TT după o producție de 25 de ani. Pentru a marca retragerea celebrului model, constructorul german a pregătit mai multe ediții speciale de adio, disponibile în anumite țări. Până acum, astfel de ediții de adio au fost lansate în Marea Britanie, Japonia și Spania.

Acum, a venit timpul să facem cunoștință cu o nouă ediție de adio, a 4-a la număr. De această dată, noua ediție este disponibilă exclusiv în Statele Unite și va fi produsă în doar 50 de exemplare. Noul model primește o vopsea specială verde Goodwood Pearl, care aduce un tribut primei generații TT. Noua ediție specială de adio se bazează pe varianta decapotabilă a lui TT. În premieră, plafonul este vopsit într-o nuanță de gri.

În standard, ediția specială vine echipată și cu jante de 20 de inch, mulțumită pachetului S Line inclus. La interior, modelul primește elemente de decor din fibră de carbon în locul celor din aluminiu, iar scaunele și panourile portierelor sunt vopsite într-o nuanță de maro deschis.

Sub capota ediției speciale se află un motor de 2.0 litri cu 4 cilindri turbo de 228 de cai putere și 350 Nm.

Motorul este cuplat la o cutie automată cu 7 trepte și cu dublu ambreiaj, iar puterea este transmisă către toate roțile. Mai mult, noua ediție de adio primește în standard și suspensie magnetică.

Noua ediție specială de adio a lui Audi TT Roadster este disponibilă exclusiv în Statele Unite. Așa cum spuneam, doar 50 de exemplare vor fi produse, iar fiecare va costa echivalentul a 65.000 de euro.

via Audi

Comentarii (2)

  • Banditos
    "nu fi fraier, marca banu' ca asta e ultima, fratica!"

    incepe sa devina penibil
    2 3
  • Va rog sa scrieti si data cand postari articolele!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru