Jeep Renegade a fost retras de la vânzare în SUA

de Tiberiu Safta
Marti, 05.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit informațiilor din presă, Jeep Renegade a fost scos de la vânzare pe piața din Statele Unite. SUV-ul de dimensiuni mici rămâne disponibil în Europa.

Jeep Renegade, SUV-ul de dimensiuni mici al mărcii americane, a fost lansat în 2014. Modelul este vândut inclusiv în Statele Unite, acolo unde vânzările modelului au fost sub așteptări. Potrivit publicației Automotive News, din cauza vânzărilor din ce în ce mai slabe, Renegade a fost retras de pe această piață. Informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al mărcii.

De altfel, vânzările lui Jeep Renegade pe piața din SUA au fost în scădere încă din 2016, atunci când au fost vândute circa 106.000 de exemplare. În 2018, numărul vânzărilor a scăzut până la 97.000 de unități, iar anul trecut au fost vândute doar 27.549 de exemplare pe această piață.

Deocamdată, Jeep Renegade este disponibil în continuare pe alte piețe din lume, inclusiv în Europa. Pe piața din România, modelul de teren este disponibil cu o motorizare hibridă plug-in, respectiv cu un motor hibrid standard, iar prețul de pornire este de 27.500 de euro cu TVA.

via Motor1

Comentarii (3)

  • parere
    Daca era mai calitativ, poate nu avea soarta asta.
    4 3
  • Mai exact, în România poți să-l iei cu 19000 €.

    https://carconfigurator.jeep.com/ro_RO/#/renegade/renegade/sport/57609L2M6000/
    1 0
  • dopdecada
    Prea mic pentru americani.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru