Renegade

Joi, 08 Februarie | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Renegade în Europa: instrumentar digital de bord

Jeep anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul Renegade în Europa. Lista include un instrumentar digital de bord, dar și un ecran nou pentru sistemul multimedia.
Marti, 05 Decembrie 2023 | General

Jeep Renegade a fost retras de la vânzare în SUA

Potrivit informațiilor din presă, Jeep Renegade a fost scos de la vânzare pe piața din Statele Unite. SUV-ul de dimensiuni mici rămâne disponibil în Europa.
Joi, 20 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noile Jeep Renegade e-Hybrid și Compass e-Hybrid debutează cu sistem de propulsie micro-hibrid

Jeep Renegade și Compass pot fi comandate acum și în versiune micro-hibrid. Denumite Renegade e-Hybrid și Compass e-Hybrid, acestea pot fi deja comandate în Italia, Germania și Franța, urmând ca ulterior să fie disponibile și pe celelalte piețe europene.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Industrie

Jeep pregătește ediții speciale pentru modelele din gamă: constructorul sărbătorește 80 de ani de existență în 2021

Jeep va sărbători 80 de ani de activitate în 2021 și anunță că va lansa ediții speciale pentru SUV-urile din gama sa.
Marti, 21 Iulie 2020 | Modele noi

Detalii despre versiunile plug-in hybrid pentru Jeep Renegade și Compass: SUV-urile au până la 240 CP și autonomie electrică de 50 de kilometri

Jeep a publicat o serie de detalii despre versiunile plug-in hybrid dezvoltate pentru SUV-urile Renegade și Compass, care oferă variante de 190 CP și 240 CP cu autonomie electrică de 50 de kilometri.
Joi, 16 Iulie 2020 | Modele noi

Jeep pregătește modelele Renegade și Compass cu versiuni plug-in hybrid: prezentare în 20 iulie

Jeep a anunțat că modelele Renegade și Compass cu versiunile plug-in hybrid 4xe vor fi prezentate oficial în data de 20 iulie, în cadrul unei conferințe ce va fi transmisă online. Jeep a spus recent că vrea să devină “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume.”
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Jeep anunță că va lansa modele electrice “în curând”: “Vrem să devenim cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”

Jeep a spus că lucrează la mai multe proiecte noi ce vor fi anunțate în curând, printre care și modele electrice, din dorința de a deveni “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”, potrivit declarațiilor făcute de președintele companiei.
Sambata, 04 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

CES 2020: Jeep va prezenta Wrangler, Renegade și Compass cu versiuni plug-in hybride 4xe

Fiat-Chrysler a anunțat că Jeep va veni la Consumer Electronics Show din Las Vegas cu versiuni electrificate ale modelelor Wrangler, Renegade și Compass. Constructorul susține că detaliile tehnice cu privire la versiunea plug-in hybrid “Jeep 4xe” vor fi dezvăluite pe parcursul acestui an.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Jeep Renegade va primi versiune plug-in hybrid în 2020: producția va avea loc în Italia

Grupul Fiat Chrysler a început pregătirile la fabrica sa din Melfi (Italia) pentru producția lui Jeep Renegade cu versiune plug-in hybrid. Debutul pe piață al lui Renegade PHEV este programat la începutul anului 2020.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Modele noi

Jeep va lansa 4 modele noi în Europa în acest an: vânzări “dezamăgitoare” în 2017

Jeep a anunțat lansarea a 4 modele noi în acest an pe piața europeană, cu scopul să-și îmbunătățească vânzările după un 2017 mai puțin reușit.
Joi, 01 Februarie 2018 | Modele noi

Jeep Renegade facelift: SUV-ul de clasă mică va primi îmbunatățiri la interior în septembrie

Jeep pregătește un facelift pentru modelul Renegade, care va include în special îmbunatățiri la interior. În viitor, modelul va avea și o versiune plug-in hybrid.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Modele noi

Jeep plănuiește un frate mai mic al lui Renegade: "Va trebui să aibă ADN Jeep"

Un SUV mai mic în dimensiuni decât Nissan Juke, dar cu capabilități serioase în off-road. Acesta este planul pe care Jeep îl are în segmentul B, acolo unde Renegade va primi un frate mai mic în următorii ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | General

Ai vizitat vreodată o fabrică auto? Fiat oferă un tur virtual prin Google Earth al uzinei din Melfi

Fabrica Grupului Fiat Chrysler din Melfi, Italia, poate fi vizitată virtual cu sprijinul Google Earth, o premieră a industriei. Fiecare proces al fabricaţiei poate fi urmărit de pe un portal dedicat uzinei italiene.
Marti, 24 Martie 2015 | Modele noi

Fiat Chrysler Automobiles ar putea lansa variante mai mari ale lui 500X şi Renegade

Jeep Renegade şi Fiat 500X, doi fraţi de platformă ai concernului FCA, ar putea primi variante mai mari care să lupte în segmentul SUV-urilor compacte.
Duminica, 18 Ianuarie 2015 | Modele noi

Jeep ar putea lansa un model mai mic decât actualul Renegade

Jeep studiază posibilitatea introducerii unui model subcompact în gama sa. Acesta ar fi situat sub actualul Renegade și ar concura direct cu Fiat Panda Cross.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Jeep Renegade, cel mai mic model al mărcii; Kia Soul primeşte 4 stele

Patru modele testate de EuroNCAP şi-au primit astăzi rezultatele. Jeep Renegade şi Kia Soul primesc cinci, respectiv patru stele, în timp ce electricele Audi A3 e-tron şi Kia Soul EV reuşesc rezultate apropiate, dar sunt despărţite de o stea: cinci pentru modelul german, patru pentru cel coreean.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Intern

Preţuri Jeep Renegade în România: cel mai mic SUV al americanilor pleacă de la 22.200 euro

Importatorul Jeep în România a anunţat preţurile noului Renegade pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune, echipată cu un motor 1.6 benzină de 110 CP, pleacă de la 22.200 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Modele noi

Jeep Renegade: specificaţiile tehnice ale versiunii europene

Americanii de la Jeep au publicat specificaţiile tehnice ale lui Renegade, primul model al lor care este produs în Italia. Acesta este bazat pe platforma lui Fiat 500X şi va fi oferit în Europa începând cu ultima parte a anului curent.
Luni, 05 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne vrea să dubleze vânzările Jeep în patru ani

Marca Jeep este singura din portofoliul Fiat Chrysler Automobiles care va reuşi să depăşească ţintele de volum stabilite de Sergio Marchionne în 2009. Şeful companiei italo-americane vrea să ducă marca Jeep şi mai departe, fiind aşteptată o dublare a vânzărilor.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Jeep Renegade - imagini oficiale ale celui mai mic SUV al americanilor

Americanii de la Jeep au venit la Geneva cu cel mai mic SUV oferit vreodată: Renegade. Acesta este construit în Italia şi va fi disponibil comercial începând cu vara anului curent.

Tag-uri similare

Fiat, Chrysler, Jeep, Dodge, Fiat Panda, Panda, Renegade, ZEO, evoVoyager
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru