Jeep anunță că va lansa modele electrice “în curând”: “Vrem să devenim cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”

de Paul Cosma
Marti, 31.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a spus că lucrează la mai multe proiecte noi ce vor fi anunțate în curând, printre care și modele electrice, din dorința de a deveni “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”, potrivit declarațiilor făcute de președintele companiei.

Jeep intenționează să-și actualizeze gama de modele pe parcursul acestui an. Constructorul va lansa în 2020 versiuni electrificate ale modelelor Wrangler, Renegade și Compass. 

Detaliile tehnice cu privire la versiunea plug-in hybridJeep 4xe” sunt așteptate în lunile ce urmează.  

În același timp, Jeep lucrează la mai multe proiecte noi, printre care și modele electrice, ce vor fi prezentate în curând, după cum a declarat Christian Meunier, președintele constructorului. 

“Sunt multe lucruri pe care trebuie să le punem la punct pentru ca Jeep să devină cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume. A fost o evoluție în fiecare an, însă acum trăim o revoluție majoră,” a spus reprezentantul Jeep. 

Pentru moment, modelele PHEV sunt considerate esențiale de către Jeep. Până în 2022, Jeep vrea să ofere versiuni electrice sau hibride pentru toate modelele din gamă.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Clique
    Toată lumea vrea ceva, însă de la vrut la făcut mai este cale lungă.
    8 1
  • Edikkk
    În sfârşit măi Jeep
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru