Panda

Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Fiat Panda: versiune Sport, ecran touch de 7 inch și motorizare mild-hybrid de 70 CP pentru întreaga gamă

Fiat Panda primește o serie de îmbunătățiri. Modelul de oraș are acum o versiune Sport și un ecran touch de 7 inch, în timp ce motorizarea mild-hybrid de 70 de cai putere este disponibilă pentru întreaga gamă.
Vineri, 22 Mai 2020 | Modele noi

Fiat oferă detalii despre versiunea de serie a conceptului electric Centoventi: va prelua numele Panda și va avea un preț "incredibil" de mic

Fiat a confirmat că versiunea de serie a conceptului electric Centoventi se va numi Panda, va avea un preț "incredibil" de mic și va apărea în 2022, însă ar putea beneficia de o versiune pe benzină cu tehnologie de la Grupul PSA.
Marti, 04 Iulie 2017 | Modele noi

Pseudo-SUV: Fiat Panda City Cross este o citadină cu aspect off-road

Se ia o mașină de oraș prin excelență și se aplică căteva inserții exterioare care amintesc de lumea SUV-urilor, fără modificări mecanice și tehnice. Rețeta a fost aplicată de Fiat pe noul Panda City Cross.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce maşini noi poţi cumpăra cu 10.000 euro?

Putem cumpăra o maşina nouă de familie la un preţ maxim de 10.000 euro? Dificil, dar există totuşi câteva variante.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Industrie

Fiat opreşte temporar producţia lui Panda

După ce a anunţat oprirea temporară a producţiei lui 500L, Fiat anunţă că va opera o măsură similară şi pentru Panda, din acelaşi motiv: vânzările slabe.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

Fiat va lansa cinci modele şi versiuni noi în următorii doi ani

Italienii de la Fiat vor să lanseze cinci modele noi în următorii ani pentru a atinge profit pe piaţa europeană. Acestea vor fi derivate din familiile Panda şi 500, spun cei de la Automotive News.
Luni, 29 Octombrie 2012 | Tuning

Fiat Panda by Novitec Rosso: 99 de cai putere din doi cilindri

Noua generaţie Fiat Panda a trecut prin mâna tunerilor de la Novitec, care anunţă modificări estetice şi tehnice. Motorul TwinAir de 85 de cai putere dezvoltă acum 99 CP.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | Industrie

Fiat suspendă pentru două săptămâni producţia la fabrica lui Panda

Fiat a anunţat o pauză de două săptămâni la fabrica din Pomigliano pentru a regla raportul dintre cerere şi producţie. Uzina respectivă produce modelul Panda.
Luni, 28 Noiembrie 2011 | Modele noi

Fiat Panda, informaţii noi despre interior

Fiat a dezvăluit informaţii suplimentare despre noul Panda. Modelul a crescut semnificativ la interior, atât spaţiul pentru pasageri, cât şi volumul portbagajului fiind majorate faţă de generaţia precedentă.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Fiat Panda ar putea primi şi o versiune Abarth

Noul Fiat Panda ar putea primi o versiune Abarth în 2013. Potrivit celor de la AutoExpress, modelul va costa aproximativ 17.000 de euro pe piaţa din Regatul Unit şi va dezvolta peste 110 CP.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Modele noi

Inedit: Designerii Fiat ne prezintă noul Panda în... benzi desenate

Câteva tuşe de creion, foarte puţine culori şi o abordare ludică a problemei şi ai rezolvat o prezentare neconvenţională şi atractivă a avantajelor practice de care dispune noua generaţie Fiat Panda.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Noul Panda şi Alfa 4C Concept tronează în standul Grupului Fiat

Standul Grupului Fiat de la Frankfurt a fost plin de noutăţi, plecând de la noul Panda, până la modele precum Alfa Romeo 4C Concept si Lancia Flavia Cabrio.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Iunie 2011 | Autoipoteze

Noul Fiat Panda - primele ipoteze de design

Quattroruote a construit grafic noua generaţie Fiat Panda, bazându-se pe o serie de schiţe descoperite de jurnaliştii italieni. Noul Panda va fi lansat la Frankfurt.
Luni, 28 Martie 2011 | Industrie

Producţia viitorului Fiat Panda va începe în noiembrie

Viitoarea generaţie a lui Fiat Panda va debuta la începutul anului 2012, iar producţia este stabilită în Italia. Până acum, Fiat Panda era produs în Polonia, la fabrica din Tychy.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Modele noi

Noul Fiat Panda vine în septembrie

Cea de-a treia generaţie a lui Fiat Panda va debuta în septembrie la Frankfurt, spune o publicaţie italiană. Punctele forte ale noului model vor fi spaţiul interior şi motoarele TwinAir.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Industrie

Noul Fiat Panda, amânat pentru 2012

Şefii Grupului Fiat au amânat pentru a treia oară lansarea noii generaţii Fiat Panda. Aceştia vor ca modelul italian să intre pe piaţă când problemele financiare globale vor dispărea.
Duminica, 12 Septembrie 2010 | Mediu

Noua generaţie a lui Fiat Panda va avea motoare Euro5

Fiat pregăteşte o nouă generaţie a lui Panda. Conform oficialilor companiei, noul Panda va dispune de propulsoare ce respectă normele de poluare Euro5.
Sambata, 10 Iulie 2010 | Economic

Fiat va muta producţia lui Panda în Italia

Fiat va muta producţia modelului Panda din Polonia în Italia, la uzina din Pomigliano. Constructorul auto va investi 700 de milioane de euro pentru dezvoltarea fabricii din apropiere de Napoli.
Marti, 06 Iulie 2010 | Modele noi

Fiat va lansa o ediţie aniversară a lui Panda în Italia

Odată cu aniversarea a 30 de ani de la debutul pe piaţă al lui Panda, cei de la Fiat vor lansa o ediţie specială a acestui model în Italia.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Asa va arata viitorul SUV compact de la Jeep?

Automarket si Andrei Avarvarii va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului model creat de alianta Fiat-Chrysler. Modelul este bazat pe conceptul Jeep Renegade si Fiat Panda.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Opel, Fiat, Peugeot, GM, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru