Panda

Vineri, 01 Martie | Modele noi

Schimbare de nume: Fiat Panda devine Pandina. Instrumentar digital și sisteme de siguranță noi

Fiat anunță o schimbare de identitate pentru modelul Panda. Acesta se numește acum Pandina și primește o serie de dotări noi. Modelul va fi produs până în 2027.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Industrie

Viitorul Fiat Panda electric promite să le pună bețe în roate producătorilor chinezi

Potrivit lui Olivier Francois, CEO-ul Fiat, viitoarea generație Panda va fi concepută special pentru a fi un concurent dificil pentru producătorii chinezi prezenți în Europa. Noua generație a modelului de oraș va fi electrică și va costa circa 25.000 de euro.
Joi, 03 August 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Fiat Panda electric, un model accesibil? Ar putea costa sub 25.000 de euro

Potrivit celor mai recente informații, versiunea electrică a viitorului Fiat Panda ar urma să coste mai puțin de 25.000 de euro. Debutul este programat pentru anul viitor.
Joi, 06 Iulie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Viitoarea generație Fiat Panda va fi lansată în 2024. Va fi rival pentru Dacia Sandero

Fiat a anunțat oficial că modelul Panda va primi o generație nouă în 2024. Noul model va fi lansat în luna iulie a anului viitor, pentru a marca 125 de ani de existență a mărcii italiene.
Vineri, 16 Iunie 2023 | Modele noi

Ediție aniversară Fiat Panda 4x40°: marchează 40 de ani de la debutul lui Panda 4x4

Fiat a lansat noua ediție aniversară 4x40° pentru modelul său de oraș Panda. Noua ediție marchează 40 de ani de la debutul primului Panda 4x4.
Marti, 07 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii de la Geely riscă un conflict cu Fiat și lansează modelul Panda Mini

Constructorul chinez Geely a dezvăluit oficial un nou model de oraș electric, botezat Panda Mini. Noua mașină, vândută în China, ar putea cauza un conflict cu Fiat din cauza numelui.
Luni, 16 Mai 2022 | Modele noi

Fiat lansează ediția specială Garmin pentru Tipo și Panda: smartwatch gratuit

Fiat a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Tipo și Panda, numită Garmin. În parteneriat cu firma producătoare de sisteme GPS, modelele speciale sunt vopsite într-o culoare verde exclusivă cu accente portocalii, iar clienții primesc și un smartwatch Garmin.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Modele noi

Fiat va lansa o nouă generație Panda și un succesor al lui Punto. Ambele modele vor primi versiuni electrice

Fiat se pregătește să lanseze mai multe modele electrice noi în viitorul apropiat. Printre acestea se numără modelul Panda, care va primi o generație nouă. Constructorul italian va reveni și în segmentul B cu un succesor electric al lui Punto în 2023.
Vineri, 11 Martie 2022 | Industrie

SURSE: Fiat Panda va continua să fie produs până în 2026

Potrivit publicației Reuters, modelul de oraș Fiat Panda va continua să fie produs la uzina de la Pomigliano din Italia până în 2026. La aceeași uzină va fi produs și noul Alfa Romeo Tonale.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Fiat Panda: versiune Sport, ecran touch de 7 inch și motorizare mild-hybrid de 70 CP pentru întreaga gamă

Fiat Panda primește o serie de îmbunătățiri. Modelul de oraș are acum o versiune Sport și un ecran touch de 7 inch, în timp ce motorizarea mild-hybrid de 70 de cai putere este disponibilă pentru întreaga gamă.
Vineri, 22 Mai 2020 | Modele noi

Fiat oferă detalii despre versiunea de serie a conceptului electric Centoventi: va prelua numele Panda și va avea un preț "incredibil" de mic

Fiat a confirmat că versiunea de serie a conceptului electric Centoventi se va numi Panda, va avea un preț "incredibil" de mic și va apărea în 2022, însă ar putea beneficia de o versiune pe benzină cu tehnologie de la Grupul PSA.
Marti, 04 Iulie 2017 | Modele noi

Pseudo-SUV: Fiat Panda City Cross este o citadină cu aspect off-road

Se ia o mașină de oraș prin excelență și se aplică căteva inserții exterioare care amintesc de lumea SUV-urilor, fără modificări mecanice și tehnice. Rețeta a fost aplicată de Fiat pe noul Panda City Cross.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce maşini noi poţi cumpăra cu 10.000 euro?

Putem cumpăra o maşina nouă de familie la un preţ maxim de 10.000 euro? Dificil, dar există totuşi câteva variante.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Industrie

Fiat opreşte temporar producţia lui Panda

După ce a anunţat oprirea temporară a producţiei lui 500L, Fiat anunţă că va opera o măsură similară şi pentru Panda, din acelaşi motiv: vânzările slabe.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

Fiat va lansa cinci modele şi versiuni noi în următorii doi ani

Italienii de la Fiat vor să lanseze cinci modele noi în următorii ani pentru a atinge profit pe piaţa europeană. Acestea vor fi derivate din familiile Panda şi 500, spun cei de la Automotive News.
Luni, 29 Octombrie 2012 | Tuning

Fiat Panda by Novitec Rosso: 99 de cai putere din doi cilindri

Noua generaţie Fiat Panda a trecut prin mâna tunerilor de la Novitec, care anunţă modificări estetice şi tehnice. Motorul TwinAir de 85 de cai putere dezvoltă acum 99 CP.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | Industrie

Fiat suspendă pentru două săptămâni producţia la fabrica lui Panda

Fiat a anunţat o pauză de două săptămâni la fabrica din Pomigliano pentru a regla raportul dintre cerere şi producţie. Uzina respectivă produce modelul Panda.
Luni, 28 Noiembrie 2011 | Modele noi

Fiat Panda, informaţii noi despre interior

Fiat a dezvăluit informaţii suplimentare despre noul Panda. Modelul a crescut semnificativ la interior, atât spaţiul pentru pasageri, cât şi volumul portbagajului fiind majorate faţă de generaţia precedentă.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Fiat Panda ar putea primi şi o versiune Abarth

Noul Fiat Panda ar putea primi o versiune Abarth în 2013. Potrivit celor de la AutoExpress, modelul va costa aproximativ 17.000 de euro pe piaţa din Regatul Unit şi va dezvolta peste 110 CP.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Modele noi

Inedit: Designerii Fiat ne prezintă noul Panda în... benzi desenate

Câteva tuşe de creion, foarte puţine culori şi o abordare ludică a problemei şi ai rezolvat o prezentare neconvenţională şi atractivă a avantajelor practice de care dispune noua generaţie Fiat Panda.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Opel, Fiat, Peugeot, VW, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru