Fiat lansează ediția specială Garmin pentru Tipo și Panda: smartwatch gratuit

de Tiberiu Safta
Luni, 16.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Tipo și Panda, numită Garmin. În parteneriat cu firma producătoare de sisteme GPS, modelele speciale sunt vopsite într-o culoare verde exclusivă cu accente portocalii, iar clienții primesc și un smartwatch Garmin.

Constructorul italian a publicat imagini cu o nouă ediție specială adusă modelelor Tipo și Panda. Noua ediție specială a fost creată în colaborare cu firma producătoare de sisteme GPS Garmin, de unde vine și numele ediției. Astfel, cele două modele sunt vopsite într-o culoare verde specială Foresta, cu accente portocalii la exterior și cu carcasele pentru oglinzi vopsite în alb.

Modelul Panda este echipat cu jante de 15 inch, iar Tipo dispune de jante de 17 inch. La ambele mașini, acestea sunt vopsite în negru. Ambele mașini sunt echipate cu lumini cu tehnologie LED și un sistem multimedia care oferă compatibilitate cu Apple CarPlay și Android Auto. La modelul Panda avem un ecran tactil de 7 inch, în timp ce Tipo este echipat cu un ecran de 10.25 inch și cu sistemul multimedia Uconnect 5.

Chiar dacă noua ediție specială aduce o vopsea exclusivă, cele două modele mai pot fi vopsite în alb, gri metalic și negru, cu aceleași accente portocalii.

La nivelul propulsoarelor, Panda este echipat cu un motor hibrid de 1.0 litri, care dezvoltă 70 de cai putere.

Cei care aleg Tipo Garmin vor avea de ales între 3 motoare: 1.0 hibrid cu trei cilindri, de 100 de cai putere, un motor diesel de 1.6 litri și 130 de cai putere și un motor microhibrid de 1.5 litri, tot de 130 de cai putere.

Clienții care optează pentru această ediție specială vor primi și un smartwatch Garmin gratuit. Acesta oferă 20 de aplicații preinstalate, care monitorizează activitățile fizice și recreative. Ceasul inteligent poate înregistra până la 200 de ore de activitate, iar bateria ține până la 6 ore în modul smartwatch sau până la 14 ore în modul GPS. Garmin Venu Sq, numele ceasului inteligent, oferă conexiuni Bluetooth și Ant+ și este compatibil cu iPhone și telefoane Android.

via Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru