Ediție aniversară Fiat Panda 4x40°: marchează 40 de ani de la debutul lui Panda 4x4

de Tiberiu Safta
Vineri, 16.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a lansat noua ediție aniversară 4x40° pentru modelul său de oraș Panda. Noua ediție marchează 40 de ani de la debutul primului Panda 4x4.

În 1983, Fiat a lansat Panda 4x4, versiunea mai robustă și cu tracțiune integrală a micului model de oraș. La fel ca versiunea obișnuită, Panda 4x4 continuă să fie produs până în zilele noastre. Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la debutul acestui model, Fiat tocmai a lansat ediția aniversară Panda 4x40°.

Noul model aduce o serie de echipamente exclusive, precum și un pachet vizual unic. Ediția aniversară va putea fi distinsă datorită unei nuanțe de crem exclusive, alături de jante de 15 inch bicolore cu design special și capace ale oglinzilor vopsite în negru.

Evident, fiind o ediție specială, nu pot să lipsească și emblemele exclusive la exterior. Astfel de embleme cu inscripția „4x40°” sunt vopsite în protecțiile laterale, iar în zona montanților B sunt prezente și embleme cu siluete ale modelului original și ale celui actual.

Noutăți avem și la interior, acolo unde părțile superioare ale scaunelor și bordul sunt vopsite în culorile exteriorului.

Și aici avem emblemele „4x40°” brodate pe spătarele scaunelor, alături de inscripțiile „1983” și "2023" vopsite în roșu și de siluetele modelelor din trecut și din prezent.

Noul Fiat Panda 4x40° va fi produs în doar 1983 de exemplare și va fi disponibil doar în următoarele piețe europene: Italia, Franța, Germania și Elveția.

via Fiat

Comentarii (1)

  • Sper ca o sa coste vreo 45000 de eur. Altfel nu cred ca-l ia nimeni. :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru