Viitorul Fiat Panda electric, un model accesibil? Ar putea costa sub 25.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Joi, 03.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, versiunea electrică a viitorului Fiat Panda ar urma să coste mai puțin de 25.000 de euro. Debutul este programat pentru anul viitor.

Fiat Panda se pregătește să treacă printr-o transformare majoră. Noua generație ar urma să debuteze anul viitor, cel mai probabil în vară, și va fi încadrată în segmentul B. Mai mult, se presupune că ar urma să aibă o lungime de circa 4 metri și un design de crossover.

Totodată, se zvonește că viitorul Panda va avea multe în comun cu noul Citroen C3 (urmează să fie prezentat în toamna acestui an). Va avea motorizări electrificate, dar și o versiune pur electrică.

Dacă cele dintâi ar urma să coste mai puțin de 17.000 de euro, viitorul Panda cu zero emisii va fi, de asemenea, un model accesibil cu un preț care să nu depășească 25.000 de euro.

Fiat trece printr-o perioadă foarte bună, fiind declarat în urmă cu puțin timp cea mai profitabilă marcă din portofoliul Stellantis. Acestea fiind spuse, italienii își doresc ca viitorul Panda electric să ducă acest succes mai departe.

Modelul cu zero emisii va fi comercializat și în afara Europei, iar în America de Sud ar putea fi vândut sub o altă denumire.

via Autoblog.it

Comentarii (13)

  • "ar putea" este placa stricată a companiilor dinozaur
    4 20
  • Cum naiba un scuter carosat are pret "accesibil" la 25k? :-))
    17 1
  • 25.000 euro ACCESIBIL?!
    Voi sunteti cu capul?
    Sub 10.000 euro este la limita a fi denumit accesibil.
    Voi luati reper nenorocitii astia care au crescut preturile fara limita constant, ceea ce nu este ok.
    Un peugeot 308 sa coste 40.000 euro versiunea de top e o problema grava. Ca un exemplu, dar totul a luat-o razna (vezi toyota prius la peste 50.000 euro, ca alt exemplu)
    Si problem,a sunt cei care platesc. Aia ar trebui sa li se taie degetele in secunda in care semneaza plata la asa nivel de pret. Ca prost e ala care da, nu ala care cere, nu-i asa?
    14 16
  • Trezește-te la realitate. Astea sunt preturile acum. Piața auto e în creștere, deci oamenii își permit preturile astea. De ce sa vândă la 10,000 când pot vinde la 25,000?
    Dacă pentru tine 10,000 e accesibil, ce sa zic, ghinion, nu e musai sa ai masina.

    La fel și cu locuințele. Același apartament era 20,000, cândva, acum e 80,000. A crescut cererea, au crescut veniturile.
    10 20
  • Și nu-i mai face proști pe cei care pot sa dea 40,000 pe un 308. Faptul ca au banii ăia și tu nu sugerează că nu sunt chiar asa de proști, sau măcar se descurca mai bine decât tine.
    9 19
  • Mircea Badea
    inca o dovada ca e strategie de trecere la bicle electrice si mai putine masini.
    1 11
  • Seriff
    @00:42 faptul ca un om are bani nu il face si destept, sunt o gramada care manaca parizer pe paine si au credite la banci ca sa isi cumpere masini cu care sa se dea mari la vecini, asta nu inseamna ca s-au descurcat in viata.
    17 5
  • @Seriff
    Posibil, dar majoritatea nu fac asa.
    3 12
  • realizezi ca la 40k poți sa îți iei seria 3 nou sau model 3? iar alea sunt mașini mai spațioase și mult mai calitative și cu performate și stabilitate mai buna
    15 2
  • @VictoRRR
    E părerea ta. Eu prefer 308 față de seria 3 din multe puncte de vedere, în special design și calitatea interiorului.

    Model 3 e o mașină excelenta tehnic, o generatie peste majoritatea competitiei, dar suferă la ergonomie. Nu mă împac deloc cu televizorul ala lipit pe bord și lipsa instrumentelor, butoanelor (fie ele și capacitive).
    Apoi hayonul unui 308 e mai util decât la model 3, dacă ai lucruri mai voluminoase.

    Mai degrabă as spune ca un 308 echipat de top se apropie de Ioniq 5. În cazul asta prefer Ioniq.
    6 15
  • Foarte bine… banii tai, preferințele tale. Totuși când faci comparații concrete comparații mai trebuie si argumentate (așa cum in unele situații au făcut-o) si anume la ce te referi când spui despre calitatea interiorului la un 308 peste un seria 3?
    2 0
  • @sărac penibil
    Preferi 308 pentru că ești un sinucigaș.
    4 0
  • Peugeot produce pe stoc, e normal ca gunoaiele să recomande mașini de pe stoc, garanție 2 ani, protecție adult 70%, programări la service în 3-4 săptămâni. :))))))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru