Pseudo-SUV: Fiat Panda City Cross este o citadină cu aspect off-road

de Mircea Meşter
Marti, 04.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Se ia o mașină de oraș prin excelență și se aplică căteva inserții exterioare care amintesc de lumea SUV-urilor, fără modificări mecanice și tehnice. Rețeta a fost aplicată de Fiat pe noul Panda City Cross.

Pentru a dinamiza vânzările lui Panda până la un binevenit și așteptat facelift, cei de la Fiat au decis să inventeze o versiune interesantp dedicată celor care își doresc o mașină cu aspect de SUV la preț modic.

Noul Fiat Panda City Cross pare un SUV de segment A, oferind elemente specifice acestui tip de mașină: spoilere cu scuturi integrate, inserții din plastic pe caroserie și aripi evazate cu bosaje mari, învelite și ele într-un "strat" protector din plastic negru.

Dacă privești însă în fișa tehnică a mașinii, singurul lucru care amintește de un SUV este numele. Asta pentru că Panda City Cross este o versiune care se poate construi exclusiv împreună cu motorizarea 1.2 benzinpă aspirat de 69 CP, iar tracțiunea integrală nu face parte din ofertă.

Fiat prezintă noua apariția ca pe un crossover de oraș. Pe lângă elementele amintite mai sus, modelul oferă capace negre ale oglinzilor, bare de plafon și aceleași jante de 15 inch dedicate până acum versiunii Panda Cross, variantă 4x4 a modelului italian.

Disponibilă în două culori de caroserie - Minimal Grey și Electronica Blue, Panda City Cross oferă un interior care iese în evidență prin inserțiile în nuanța cuprului și prin tapițeria inspirată din cea a aceluiași frate mai mare și mai capabil în off-road.

Comentarii (3)

  • motor foarte mic si lipseste tableta cu navigatia si multimedia !

    pacat, intentia buna dar implementarea este varza
    2 8
  • E o citadina prin excelenta pentru care n-ai nevoie de foarte multi CP nu te pierzi prin propriul oras sau imprejurimi sa simti nevoia unui GPS,iar lipsa multimediei e un future de "beneficiezi" si la concurenta. Toate blin-blingurile alea de crossover au drept scop reintinerirea modelului si evidentierea acestuia din masa de masini

    In fapt, @Edik, astia de la Fiat e niste prosti, au o fabrica de auto si nu stiu cum sa-si vanda marfa....
    7 4
  • @Mircea Mester

    Corect! Cine isi doreste o citadine cu abilitati uimitoare in off road, poate achizitiona Panda 4x4 ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru