Îmbunătățiri pentru Jeep Renegade în Europa: instrumentar digital de bord

de Alexandru Monenciu
Joi, 08.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul Renegade în Europa. Lista include un instrumentar digital de bord, dar și un ecran nou pentru sistemul multimedia.

Actualul Jeep Renegade este de aproape 10 ani pe piață. Constructorul american nu are în plan să îl înlocuiască, așa că tocmai a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru ca acest model să rămână relevant chiar și în ziua de azi.

În primul rând, Renegade a primit un instrumentar de bord digital, cu ecran de 10.25 inch. Lângă acesta regăsim un ecran nou pentru sistemul multimedia, cu diagonala de 10.1 inch. Este cu 40% mai mare decât display-ul vechi și, mai important decât asta, viteza de procesare a crescut de 5 ori.

Sistemul vine cu actualizări over-the-air, conexiune 4G și este compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, ambele fără fir.

Mai departe, avem un volan nou, jante de 18 inch pentru nivelul de echipare Summit și o cameră video pentru Overland.

Nu în ultimul rând, Jeep Renegade e-Hybrid și Renegade 4xe PHEV au fost recalibrate pentru un consum de combustibil îmbunătățit și emisii de CO2 cu până la 5% mai mici.

Versiunea îmbunătățită a lui Jeep Renegade poate fi comandată deja în Europa.

via Jeep

Comentarii (1)

  • imbunatatiri pe drac...
    tableta aia arata foarte PRC made
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru