SUA

Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Un milion de mașini Mercedes chemate în service pentru probleme la airbag-uri: sunt vizate mașini din SUA, Marea Britanie, Canada și Germania

Daimler a chemat la verificări în service un milion de autoturisme și SUV-uri Mercedes vândute la nivel global, pentru o posibilă problemă provocată de umflarea accidentală a airbag-urilor.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Masini autonome

Undă verde: California schimbă legea și permite mașinilor autonome să circule fără șoferi

Reprezentanții statului american California au prezentat noi reglementări prin care mașinile autonome pot să circule pe drumurile publice fără șoferi. Legea ar urma să intre în vigoare de anul viitor.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Industrie

Ofertă de la nemți: pentru 2.000 de dolari pe lună îți poți face abonament la mașinile Porsche

Porsche a lansat un abonament prin care clienții săi pot să aibă acces la mai multe modele diferite în schimbul a 2.000 de dolari pe lună. Proiectul va începe în luna noiembrie în orașul american Atlanta.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Industrie

Ford oprește temporar producția la cinci fabrici din SUA și Mexic: americanii vor să scape de stocurile de mașini nevândute

Ford va opri temporar producția în cinci fabrici ale sale, pentru un total de două luni și jumătate, în Statele Unite și Mexic.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Industrie

Statele Unite atacă Germania: Trump amenință BMW, Mercedes și Volkswagen cu taxe de import de 35%

Donald Trump, președintele ales al Statelor Unite, și-a reafirmat angajamentul de a impune taxe de 35% pentru importurile de mașini, în special germane. "Americanii își trag un glonț în picior", avertizează nemții.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | Mediu

Acoperiți de legile europene? VW: "Legislația nu interzice un software precum cel utilizat de noi pe motoarele diesel. Reparăm mașinile din bunăvoință"

Dacă în SUA sunt obligați să plătească daune majore șoferilor care au cumpărat mașinile afectate de scandalul Dieselgate, cei de la VW nu se așteaptă la același lucru în Europa. Motivul: aparent, legile europene nu interzic clar "manevre" precum cele realizate de nemți la testele de emisii.
Joi, 18 August 2016 | General

Tehnologia salvează Primăria: Uber înlocuiește în SUA linii falimentare de transport public

Două orașe din SUA au găsit o soluție alternativă la pomparea banilor în linii de autobuz pe care le foloseau foarte puțini locuitori: cotracte cu Uber și Lyft, servicii alternative de transport ale căror cheltuieli sunt suportate integral sau parțial de autorități.
Miercuri, 10 August 2016 | O lume nebuna

Dezastru împiedicat: un polițist american e erou în Statele Unite după ce a îndepărtat o mașină în flăcări dintr-o benzinărie

Polițiștii din Statele Unite reușesc să iasă în evidență nu doar prin strictețe și aplicarea legii, ci și prin modul în care înțeleg să intervină în situații limită. David Dess, polițist într-un oraș din Georgia, SUA, a împiedicat o explozie printr-un gest care-l putea costa viața.
Marti, 09 August 2016 | Industrie

Yeti caută yankei: Skoda se pregătește de relansarea pe piața din Statele Unite

Anul 2017 va fi unul important pentru viitorul mărcii Skoda, care va lua o decizie legată de momentul relansării în Statele Unite. Skoda a fost prezentă ultima oară în SUA în anii '60.
Vineri, 10 Iunie 2016 | Masini autonome

Prima "Constituție" a mașinilor autonome va fi publicată în iulie 2016 în SUA

Statele Unite va fi prima țară în care va exista un regulament clar și complet pe care producătorii de mașini autonome și utilizatorii acestora vor fi nevoiți să îl respecte.
Marti, 17 Mai 2016 | Masini autonome

Jobul de vis? Google angajează "șoferi" în mașinile care se conduc singure

Teoretic, un șofer nu prea are ce să facă într-o mașină care se autopilotează. Și totuși, Google le oferă doritorilor 20 de dolari pe oră pentru a monitoriza constant funcțiile mașinilor testate de gigantul american pe străzile orașelor de peste Ocean.
Sambata, 09 Aprilie 2016 | Industrie

Mercedes, chemat în judecată de clienți în SUA: "Emisiile din teste nu corespund cu cele din traficul real"

Chiar dacă diferențele de emisii dintre testele de laborator și cele realizate pe șosea pot fi considerate normale având în vedere condițiile de rulare, unii clienți Mercedes din SUA nu sunt convinși că marca germană nu a păcălit autoritățile, după modelul Volkswagen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

La noi se cumpără limuzine, la alții mașini electrice: primăria New York achiziționează 2000 de mașini electrice pentru flota municipală

Era mașinilor mari pe benzină începe să apună și în Statele Unite, acolo unde primăria New York a anunțat că va cumpăra 2000 de mașini electrice pentru angajați.
Joi, 15 Octombrie 2015 | O lume nebuna

Licitație inedită în SUA: Mașinile abandonate la aeroport sunt de vânzare

Administratorii aeroportului Logan din Boston au decis să vândă toate mașinile abandonate în parcarea lor. În șase ani s-au strâns 95 de vehicule și toate sunt vândute fără chei.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Industrie

Dieselgate continuă: Volkswagen pregătise un al doilea sistem de păcălire a emisiilor în SUA

Scandalul Dieselgate capătă noi dimensiuni în SUA, unde oficialii Volkswagen au recunoscut că aveau un sistem suplimentar de păcălire a testelor de emisii, pe care voiau să-l folosească pe mașinile generație 2016.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Şeful Volkswagen SUA: "Am sfeclit-o. Vom plăti ce avem de plătit"

Directorul Volkswagen SUA este primul oficial al grupului german care recunoaşte deschis concluziile Asociaţiei de Protecţie a Mediului din SUA cu privire la modul în care marca germană a păcălit testele de emisii şi consum din Statele Unite.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Formula 1

Vettel va utiliza al şaselea motor în SUA şi va fi penalizat cu 10 poziţii pe grilă

Sebastian Vettel a ales Marele Premiu al Statelor Unite pentru a utiliza al şaselea motor din acest sezon, ceea ce va echivala cu o penalizare de 10 poziţii pe grila de start.
Luni, 01 Septembrie 2014 | General

Tombolă la o fabrică Toyota SUA: Camry-ul cu numărul 10.000.000, făcut cadou unui angajat

Fabrica Toyota din Georgetown a aniversat producţia a zece milioane de unităţi Camry din 1988 până în prezent printr-o tombolă dedicată angajaţilor. Câştigătorul a primit cadou exemplarul aniversar.
Marti, 19 August 2014 | Industrie

Aston Martin nu va mai putea vinde modelele DB9 şi Vantage în SUA. Motivul: nu sunt conforme cu noile reguli de siguranţă

O serie de reguli noi privind protecţia pasagerilor la impactul lateral vor fi impuse de la 1 septembrie pentru modelele comercializate în Statele Unite ale Americii. Aston Martin va fi unul dintre constructorii afectaţi, modelele DB9 şi Vantage nefiind conforme cu noile reguli.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen ia în considerare întoarcerea pe piaţa americană

Francezii de la PSA se gândesc să revină pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Reprezentanţii concernului spun că nu vor face nicio mişcare în acest sens până când nu vor finaliza procesul de restructurare a companiei şi de împrospătare a gamei.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru