Studiu Ford: “Angajații noștri vor mai multe mașini electrice; plănuim să triplăm numărul stațiilor de încărcare”

de Petre Barac, Foto: Dreamstime
Vineri, 20.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un studiu realizat în SUA și Canada a arătat că angajații Ford și-ar cumpăra sau închiria o mașină electrică dacă ar avea mai multe stații de încărcare la locul de muncă.

Americanii de la Ford țin cont de sugestiile angajaților când vine vorba de îmbunătățirea condițiilor de lucru și vor să-i ajute pe aceștia să ajungă la birou cu ajutorul mașinilor electrice.

Un studiu realizat de Ford în SUA și Canada a concluzionat că angajații companiei și-ar cumpăra sau închiria o mașină electrică dacă ar avea stații de încărcare la birou. 

Ford nu a stat pe gânduri și a decis să tripleze numărul de stații la birourile sale din SUA, până la 600, în următorii doi ani.

“La muncă este al doilea cel mai probabil loc să îți încarci mașina electrică, după cel de acasă. Dacă le oferim angajaților posibilitatea să își încarce mașina electrică la birou, putem să creștem semnificativ potențialul acestei piețe”, a explicat un oficial Ford.

Ford a mai arătat că mașinile electrice sunt încărcate cel mai des între orele 8 și 11 dimineața, respectiv de la prânz până la ora 15. Studiul a fost realizat în perioada ianuarie 2014 – septembrie 2017.

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru