Lamborghini Centenario: Un supercar italian cu doar 75 de kilometri la bord a fost scos la vânzare în SUA pentru 3.4 milioane de dolari

de Petre Barac, Foto: Lamborghini
Joi, 19.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un Lamborghini Centenario a fost scos la vânzare în statul american California pentru suma de 3.4 milioane de dolari.

Lamborghini Centenario este un supercar al grupului Volkswagen care a fost produs anul trecut cu o ocazie specială: 100 de ani de la nașterea lui Feruccio Lamborghini, fondatorul mărcii auto italiene.

Doar 40 de exemplare au fost produse, 20 coupe și 20 cabrio, fiecare cu un preț de 1.75 milioane de euro fără taxe. Așa cum era de așteptat, toate exemplarele au fost cumpărate încă dinainte de lansare.

Unul dintre aceste exemplare a ajuns la un client în California, care vrea să îl vândă acum la un preț de 3.45 de milioane de dolari.

Acest Centenario are doar 75 de kilometri de bord și poate fi o achiziție perfectă pentru colecționari sau fanii mărci italiene.

Construit pe aceeași platformă ca Aventador, Lamborghini Centenario are un V12 aspirat de 6.5 litri sub capotă și cu 770 de cai putere ajunge la 100 km/h în doar 2.8 secunde. Viteza maximă atinsă de Centenario este de 350 de kilometri pe oră.

Via Carscoops

Comentarii (4)

  • Adrian C
    Asta da. Face banii .... cel mai tare Lambo !
    5 2
  • aceeasi poveste de acum... 1 zi??? ( cea cu McLaren F1) dar cu Centenario in rol principal.
    0 3
  • Cam mult pentru un Aventador cu body-kit
    1 3
  • Adrian C
    @c
    Da...numai ca asta e 3.5 milioane nu 10. Peste 20 de ani si Centenario va ajunge probabil la peste 10 milioane. Suma de altfel nejustificata pt. o masina care nu e din anii 30-45 ci din ''epoca moderna''.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru