Plan pe trei ani: Mitsubishi vrea să lanseze 11 modele noi în Europa și SUA

de Petre Barac, Foto: Mitsubishi
Miercuri, 18.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a anunțat că vrea să lanseze 11 modele noi în următorii trei ani, atât în Europa, cât și în Statele Unite.

Mitsubishi Motors a prezentat un plan pe trei ani prin care vrea să își sporească vânzările globale cu 40% și veniturile cu 30% prin lansarea unor noi modele. Compania țintește și o creștere rapidă pe piețele din SUA, China și sud-estul Asiei.

Astfel, japonezii de la Mitsubishi vor să lanseze 11 modele noi în următorii trei ani, atât în Europa, cât și în Statele Unite, printre care și viitorul Mitsubishi Eclipse Cross. Pentru asta, compania va mări investițiile în cercetare și dezvoltare cu 50% în această perioadă, până la 1.19 miliarde de dolari.

“Este un program ambițios prin care dorim să ne întărim poziția pe segmentele în creștere și pe piețele unde brandul nostru are potențial”, a spus CEO-ul Osamu Masuko.

Programul “Drive for Growth” este primul plan de business al companiei de când Nissan a cumpărat 35% din acțiunile Mitsubishi, în 2016.

Anul trecut, compania japoneză a fost implicată într-un scandal provocat de manipularea datelor privind consumul la o serie de autovehicule.

Acum, prioritățile Mitsubishi sunt reconstruirea încrederii în companie, lansarea cu succes a unor noi vehicule și redresarea financiară.

Via Autonews

Comentarii (1)

  • mitsu.ro
    Doamne-ajuta !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru