Jeep prezintă noile Wrangler High Tide și Wrangler Jeep Beach. Ediții speciale pentru SUA

de Alexandru Monenciu
Joi, 22.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile Wrangler High Tide și Wrangler Jeep Beach. Cele două ediții sunt disponibile, momentan, în Statele Unite ale Americii.

Jeep Beach este unul dintre cele mai mari evenimente dedicate mărcii americane, la care participă peste 200.000 de fani din toată lumea. Cu ocazia ediției din 2022, constructorul a prezentat edițiile speciale Wrangler High Tide și Wrangler Jeep Beach.

Noul Jeep Wrangler High Tide vine cu un plafon de tip hard top în culoarea caroseriei, faruri LED, anvelope de 35 de inch, jante de 17 inch și un kit care ridică suspensia cu aproape 4 centimetri. Pachetul Xtreme Recon este și el prezent.

Ediția specială este bazată pe nivelul de echipare Sport S, disponibil în SUA.

Sub capotă regăsim motorul de 3.6 litri, alăturat unei transmisii automate cu 8 rapoarte.

Bazat pe acest Wrangler High Tide, Wrangler Jeep Beach plusează cu elemente grafice speciale, tapițerie din piele Katzkin și embleme 20th Anniversary. Vor fi produse doar 500 de exemplare disponibile, de asemenea, în SUA.

Ambele modele pot fi comandate în culorile exterioare Albastru Hydro, High Velocity, Negru, Alb Bright, Punk'n și Gri Sting.

via Jeep

Comentarii (1)

  • Aniversare 20 de ani cu termice

    Patetic

    Bleah
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru