Toate mașinile înmatriculate în California pot avea plăcuțe de înmatriculare digitale

de Alexandru Monenciu
Marti, 11.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autoritățile din California fac un ultim pas către plăcuțele de înmatriculare digitale. Acum, toate mașinile înmatriculate în acest stat pot fi echipate cu asemenea echipamente.

În urmă cu patru ani, statul american California a permis utilizarea plăcuțelor de înmatriculare digitale într-un număr limitat. Concret, 0.5% din mașinile înmatriculate aici aveau voie să fie echipate cu așa ceva, adică circa 175.000 de vehicule.

Acum, autoritățile au extins măsura pentru toate mașinile înmatriculate în California, adică aproximativ 40 de milioane de vehicule. Proprietarii pot cere schimbarea plăcuțelor tradiționale cu unele digitale.

Compania Reviver este, momentan, singurul furnizor de plăcuțe digitale. Denumite RPlate, acestea sunt disponibile în două variante: una cu baterii (abonamentul costă 19.95 dolari pe lună) și una cu fir, care include și GPS.

Abonamentul pentru aceasta din urmă costă 24.95 dolari pe lună, dar poate fi achiziționată numai de către companii.

Plăcuțele digitale pot avea fundal alb sau negru, iar în partea inferioară pot fi inserate mesaje personalizate. Ai la dispoziție și funcția de Valet Parking, care îți permite să monitorizezi mașina atunci când o lași în grija unui valet.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru