Feedback

Volkswagen cumpără acumulatori ficși de dimensiuni mari de la Tesla: nemții vor să folosească sistemul Powerpack la stațiile de încărcare din SUA

Publicat Marti, 05.02.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 1
Volkswagen cumpără acumulatori ficși de dimensiuni mari de la Tesla: nemții vor să folosească sistemul Powerpack la stațiile de încărcare din SUA - Poza 1
Volkswagen a anunțat că va cumpăra acumulatori ficși de dimensiuni mari de la Tesla. Divizia Electrify America de la VW va utiliza sistemul Tesla Powerpack în peste 100 de stații de încărcare din Statele Unite ale Americii.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen vrea să reducă nivelul costurilor de încărcare pentru clienții ce dețin mașini electrice și mizează pe eficiența produselor Tesla.

Astfel, grupul german, prin divizia Electrify America, va cumpăra acumulatori ficși de dimensiuni mari de la Tesla. VW a anunțat că sistemele Tesla Powerpack vor fi folosite în peste 100 dintre stațiile de încărcare pe care le deține în SUA.

Volkswagen apreciază sistemul de stocare a energiei pe care l-a dezvoltat Tesla și crede că powerpack-ul va ajuta clienții să obțină costuri mai mici cu încărcarea mașinilor electrice.

În vara acestui an, divizia Electrify America își propune să ajungă la un număr de 484 de stații de încărcare pe teritoriul SUA.

Via Reuters

 


Comentarii (1)

  • @AM,MM
    Cui ii pasa. In loc sa actualizati baza de date la configurator cu Peugeot 5008, Toyota RAV, SEAT Tarraco ,recent venite pe piata interna, voi bateti campii prin America.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru