Primul exemplar din noua generație Toyota Supra, vândut cu 2.1 milioane dolari la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

de Paul Cosma
Luni, 21.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul exemplar din producția noii generații Toyota Supra a fost vândut cu 2.1 milioane de dolari la o licitație în Statele Unite. Banii obținuți vor fi donați de constructor în scopuri caritabile.

Licitația Barrett-Jackson din Scottsdale (Arizona) din weekend-ul trecut a găzduit câteva mașini cu totul speciale, care s-au aflat pentru prima dată la astfel de evenimente publice.

După primul exemplar al noului Shelby GT500, ce a fost vândut cu 1.1 milioane de dolari, la licitația menționată a fost adusă și prima unitate Toyota Supra ce a ieșit din producție.

Mașina a depășit toate așteptările, iar Toyota Supra a fost vândută cu suma de 2.1 milioane de dolari, aproape de două ori mai mult decât obținuse Ford cu noul Shelby GT500.

La fel ca Ford, și cei de la Toyota au anunțat că vor dona banii unor asociații caritabile din Statele Unite.

Noua generație Toyota Supra a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Motorizările sunt împrumutate de la BMW Z4 (detalii aici), vârful de gamă fiind un propulsor pe benzină 3.0 litri de 340 de cai putere.

Via The Drive

 

Comentarii (4)

  • cam scump z4 cu motor de 10 ani :))
    3 4
  • Cam mult hype pentru masina asta
    0 5
  • Costel
    ce ii "hype"?
    ce ii?
    1 2
  • gooooooogle ii interzis in Cluuuuuj?
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru