Donatii

Marti, 08 Martie 2022 | Industrie

Nissan donează 2.5 milioane de euro pentru criza umanitară din Ucraina. Exportul de vehicule în Rusia, suspendat

Constructorul japonez de automobile anunță înființarea unui fond de 2.5 milioane de euro pentru a sprijini criza umanitară din Ucraina. Din această sumă, 1 milion de euro vor fi donați Crucii Roșii și altor organizații non-profit.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Primul exemplar din noua generație Toyota Supra, vândut cu 2.1 milioane dolari la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Primul exemplar din producția noii generații Toyota Supra a fost vândut cu 2.1 milioane de dolari la o licitație în Statele Unite. Banii obținuți vor fi donați de constructor în scopuri caritabile.
Sambata, 19 Ianuarie 2019 | Economic

Primul exemplar al noului Shelby GT500, vândut la licitație cu 1.1 milioane de dolari: Ford va dona banii în scopuri caritabile

Cel mai puternic Ford din istoria companiei și omologat pentru șosea a obținut 1.1 milioane de dolari la o licitație în Statele Unite. Este vorba despre primul exemplar al noului Shelby GT500, iar Ford a spus că va dona banii în scopuri caritabile.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | General

Hyundai va dona zece clinici mobile ţărilor africane

Cei de la Hyundai vor sprijini cinci ţări din Africa prin donarea a zece clinici mobile, care vor oferi investigaţii de medicină internă gratuite.
Sambata, 19 Martie 2011 | General

Constructorii auto au făcut donaţii pentru victimele cutremurului şi tsunamiul din Japonia

Marii constructori auto au făcut donaţii de aproximativ 4.5 milioane de euro pentru ajutorarea victimelor dezastrului din Japonia.

Tag-uri similare

BMW, Renault, Hyundai, Fiat, Daimler, Japonia, cutremur, cutremur Japonia, donatii, tsunami Japonia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru