SUV-ul Aston Martin DBX este o gură de oxigen pentru englezi: vânzările au depășit așteptările

de Lestyan Bela
Marti, 23.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin speră ca DBX să crească numărul vânzărilor, aflat în continuă scădere din cauza pandemiei. SUV-ul înregistrează deja vânzări în creștere pe piața americană și promite să depășească modele rivale precum Lamborghini Urus și Bentley Bentayga.

Așa cum Porsche Cayenne a salvat compania într-un moment de impas la începutul anilor 2000, așa plănuiește și Aston Martin să dea locvitura cu DBX. După vânzări în scădere în 2020 din cauza pandemiei, britanicii își pun speranțele în SUV-ul lansat anul trecut.

America reprezintă cea mai mare piață pentru Aston Martin. Ed Moran, președintele interimar Aston Martin America, a declarat că există un interes mare pentru modelul DBX. 90 de exemplare sunt vândute în fiecare lună, iar directorul unei reprezentanțe din Miami susține că SUV-ul este o revoluție în segment.

Moran este încrezător că SUV-ul va readuce compania la numărul de 2000 de vânzări pe an, la fel ca în perioada pre-COVID. De asemenea, DBX are un rol crucial în planurile de dezvoltare pe viitor.

Aston Martin DBX dorește să fure clienții brandurilor rivale. Bentley Benteyga și Lamborghini Urus au demonstrat că există o piață pentru SUV-urile luxoase, iar Ed Moran este optimist că DBX va putea face față concurenței.

SUV-ul britanic se vinde bine în partea de sud a Statelor Unite ale Americii, dar este destul de popular și în climatul nordic.

Sistemul de tracțiune integrală îl face o alegere ideală pentru cei din Colorado, Chicago și Canada.

Via: carscoops.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru