Festive Mini revine și în 2022 cu un model decorat cu luminițe: mașina, creată în scopuri caritabile

de Tiberiu Safta
Luni, 28.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Celebrul Festive Mini, un exemplar decorat special cu ocazia sărbătorilor de final de an, revine și în 2022. Modelul, un Mini Cooper SE, a fost decorat cu luminițe în scopuri caritabile.

Festive MINI, o tradiție a mărcii britanice care datează încă din 2018, revine și în acest an cu un exemplar decorat special în spiritul sărbătorilor de iarnă. Exemplarul, un Mini Cooper SE, versiunea pur electrică a celebrului hatchback, a fost decorat cu 3000 de luminițe LED pentru a marca începutul sărbătorilor de iarnă, dar și pentru a fi utilizat în scopuri caritabile.

Anul acesta, decorul a fost realizat de către Nicholas Martin. Fiecare bec LED montat pe mașină poate fi sponsorizat pentru minim 2 lire sterline, iar mașina va fi condusă de către Martin pe străzile din orașul său, Bracknell. Banii rezultați din sponsorizări vor fi donați către două fundații caritabile împotriva sclerozei multiple și a distrofiei musculare Duchenne.

„Mama mea a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în urmă cu 7 ani”, a declarat Martin, „iar MS Trust (fundația caritabilă împotriva sclerozei multiple) a fost esențială în sprijinirea ei de a-și înțelege starea și cum să facă față.”

„În 2019 am fost rugat să conduc această mașină pentru a-i face o surpriză unui băiețel incredibil, Marcus Rooks, care fusese diagnosticat cu distrofie musculară Duchenne – o afecțiune genetică ce provoacă degradarea mușchilor”, a mai adăugat acesta.

Exemplarul special va fi condus pe străzile din orașul Bracknell, aflat la 40 de kilometri distanță de Londra.

Nicholas Martin speră să strângă 10.000 de lire sterline până la sfârșitul sărbătorilor de iarnă.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru