Ediția specială Mini Cooper Seaside Edition marchează 30 de ani de la primul Mini decapotabil

de Tiberiu Safta
Joi, 22.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a lansat o nouă ediție specială pentru varianta decapotabilă a lui Mini Cooper, numită Seaside Edition. Aceasta marchează 30 de ani de la apariția primului Mini decapotabil și este disponibilă pentru versiunile Cooper și Cooper S.

Chiar dacă mai avem câteva zile până la sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou, MINI dorește încă de acum să ne ducă devreme cu gândul la viitorul sezon estival. Asta pentru că marca britanică tocmai a lansat noua ediție specială Seaside Edition pentru varianta decapotabilă a lui Mini Cooper. Cu această ocazie, Mini sărbătorește 30 de ani de la apariția primului său model decapotabil, bazat pe vechiul Mini original.

Noutățile aduse de Seaside Edition sunt reprezentate de două nuanțe exclusive, albastru Carribean Aqua și alb Nanuq White. Noua ediție va putea fi ușor distinsă datorită dungilor albe care se preling pe părțile laterale ale modelului și ale siglelor cu inscripția „Seaside” în anumite zone ale caroseriei. Astfel de inscripții sunt vizibile la aripile față și la hayon. Exteriorul este completat de jante de 18 inch, cu un design care aduc aminte de valurile mării.

Inclusiv la interior avem inscripția „Seaside” pe bord și în partea inferioară a volanului, alături de embleme cu cifra 30.

Scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră Carbon, iar bordul și covorașele prezintă un decor special, exclusiv acestei ediții. Inclusiv pragurile interioare conțin plăcuțe cu inscripția „Seaside”, iar cheia mașinii prezintă o carcasă desenată sub forma unor valuri.

Noua ediție specială Seaside Edition este disponibilă pentru versiunile Cooper și Cooper S. Pentru cea dintâi versiune primești un motor cu 3 cilindri pe benzină de 136 de cai putere. Cei care aleg versiunea mai puternică primesc un propulsor de 2.0 litri cu 4 cilindri și 178 de cai putere.

Livrările noii ediții vor începe în februarie 2023.

via Mini

Comentarii (1)

  • 30 de ani sărbătoriţi cu 4 cilindri poluanţi

    Mda
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru