Mini

Luni, 28 Noiembrie 2022 | Oameni si masini

Festive Mini revine și în 2022 cu un model decorat cu luminițe: mașina, creată în scopuri caritabile

Celebrul Festive Mini, un exemplar decorat special cu ocazia sărbătorilor de final de an, revine și în 2022. Modelul, un Mini Cooper SE, a fost decorat cu luminițe în scopuri caritabile.
Joi, 17 Noiembrie 2022 | Modele noi

Mini anunță venirea iernii cu noua ediție specială Cooper SE Resolute Edition

Mini a lansat o nouă ediție specială pentru electricul Cooper SE, numită Resolute Edition. Noua ediție a fost creată cu ocazia venirii iernii și aduce o vopsea specială albă, alături de o grafică exclusivă la exterior și la interior.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Industrie

Producția versiunii electrice Mini Cooper SE, mutată în China

Grupul BMW, deținătorul mărcii Mini, va muta oficial producția versiunii electrice a constructorului britanic în China. În prezent, Mini Cooper SE este construit în Marea Britanie, acolo unde sunt produse și versiunile cu motoare termice.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Intern

Primul Mini electric de curse din lume, dezvoltat în România, obține un podium în duelul cu mașinile convenționale

Primul Mini electric de curse din lume, dezvoltat în România alături de Engage Engineering, a obținut cele mai bune rezultate ale sale în acest an. MIMI, așa cum este alintată mașina, a obținut prima clasare pe podium în ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție aniversară Mini Cooper S 20 Years Edition. Marchează 20 de ani de la debutul mărcii în Statele Unite

Mini a lansat o ediție aniversară pentru modelul Cooper S, numită 20 Years Edition. Noul model marchează 20 de ani de la debutul mărcii pe piața din Statele Unite și este disponibil doar în această țară.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Industrie

BMW și Mini vor oferi modele cu interioare vegane din 2023

Din 2023, mai multe modele BMW și Mini vor oferi interioare complet vegane. Potrivit Grupului german, pe viitor va exista o cerere ridicată pentru astfel de interioare, mai ales în Europa, SUA și China.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Modele noi

Mini lansează ediția specială Multitone Edition pentru modelele Hatch și Clubman

Mini a lansat o nouă ediție specială pentru modelele hatchback, precum și pentru Clubman. Aceasta se numește Multitone Edition și aduce o grafică specială la vopseaua celor 3 modele.
Miercuri, 27 Iulie 2022 | Concepte

Acesta este noul concept Mini Aceman, primul crossover electric al mărcii

Mini a prezentat oficial noul concept Aceman, care anunță primul crossover electric al mărcii britanice. Noul concept Aceman dezvăluie și un limbaj de design nou.
Marti, 14 Iunie 2022 | Concepte

Teaser cu un nou concept Mini. Anunță un viitor crossover și un limbaj de design nou

Mini a publicat o imagine teaser cu un viitor concept care va fi prezentat în iulie. Noul concept anunță un viitor crossover de serie, precum și noul limbaj de design al mărcii, numit Charismatic Simplicity.
Luni, 02 Mai 2022 | Industrie

Mini oprește producția de modele echipate cu transmisie manuală

Potrivit celor mai recente informații, marca britanică ar fi oprit producția de modele echipate cu transmisie manuală. Din câte se pare, este o decizie care afectează toate piețele în care este prezentă.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Motorsport

Mini John Cooper Works revine la cursa de 24 de ore de la Nurburgring, după o pauză de 10 ani

Un exemplar Mini John Cooper Works va participa la cea de-a 50-a ediție a cursei de 24 de ore de la Nurburgring, după o pauză de 10 ani. Mașina a fost dezvoltată de o echipă privată și va concura în clasa SP3T.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

Noua generație Mini, surprinsă în timpul testelor de iarnă. Propulsie electrică și debut în 2023

Mini a publicat o serie de imagini cu noua generație Mini Hatch din timpul testelor de iarnă. A cincea generație a emblematicului model va avea o versiune pur electrică și va fi lansată oficial în 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Noua ediție specială Mini Countryman Untamed: 178 CP și culoare exclusivă pentru exterior

Mini a publicat o serie de noi imagini și informații despre noua versiune Untamed primită de modelul Countryman. Aceasta va fi disponibilă începând cu luna martie.
Luni, 14 Martie 2022 | Modele noi

Mini ar putea readuce la viață modelul Paceman sub forma unui crossover electric

Potrivit publicației britanice Car Magazine, Mini va readuce la viață numele Paceman în 2024. Noul model va fi un crossover electric cu 5 uși. Vechiul Paceman, un crossover cu 3 uși, a fost produs între 2013 și 2016.
Marti, 08 Martie 2022 | Modele noi

Mini prezintă noua Pat Moss Edition: ediție specială de Ziua Femeii pentru modelul Mini Hatch

Constructorul britanic lansează o ediție specială de Ziua Femeii pentru Mini Cooper S cu 3 și 5 uși, dar și pentru Mini John Cooper Works. Denumită Pat Moss Edition, aceasta este un tribut adus pilotului de curse cu același nume.
Vineri, 04 Martie 2022 | Modele noi

Viitoarea generație Mini Countryman ar putea primi un propulsor hibrid de 322 de cai putere

Potrivit unor informații recente, viitoarea generație Mini Countryman ar putea fi oferită cu un propulsor hibrid cu încărcare la priză, care va dezvolta 322 de cai putere. Noul model va fi, astfel, cel mai puternic din istoria mărcii.
Joi, 24 Februarie 2022 | Modele noi

Mini lansează ediția specială Clubman John Cooper Works Untold Edition

Constructorul britanic a lansat o ediție specială pentru modelul Clubman, numită Untold Edition. Mașina este vopsită într-o culoare verde exclusivă, și va fi disponibilă în Europa din luna martie.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Modele noi

Ediții speciale pentru modelele Mini. Disponibile inclusiv în România

Constructorul britanic de automobile anunță trei ediții speciale pentru modelele din gamă. Acestea vor fi disponibile, inclusiv în România, din luna martie 2022.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Masini electrice si hibride

Mini lansează proiectul Recharged, prin care transformă un model clasic într-unul pur electric

Proiectul Mini Recharged le oferă modelelor clasice ale producătorului britanic o nouă viață, transformându-le în vehicule cu zero emisii. Motorul termic este stocat corespunzător pentru a putea fi reinstalat ulterior, dacă dorește clientul.
Luni, 17 Ianuarie 2022 | Economic

Mini, vânzări pozitive în 2021. România a înregistrat cea mai puternică creștere din Europa

Mini a comercializat cu 3.3% mai multe vehicule în 2021, comparativ cu anul precedent. Dintre țările din Europa, România s-a evidențiat cu cea mai puternică creștere de pe Bătrânul Continent.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru