Mini Cooper electric primește pachetul John Cooper Works: fără modificări tehnice

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 06.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cei care comandă un Mini Cooper SE, deci cu zero emisii, pot bifa de acum și pachetul John Cooper Works pentru un plus de sportivitate. Din păcate, modificările sunt doar de ordin estetic.

Constructorul britanic de automobile anunță disponibilitatea unui pachet John Cooper Works pentru modelul electric Cooper SE. Din păcate, modificările sunt doar de ordin estetic, în contextul în care motorul electric dezvoltă în continuare 218 CP și 330 Nm.

De asemenea, autonomia de 402 kilometri cu o singură încărcare rămâne neschimbată.

Revenind la pachetul John Cooper Works, acesta aduce un finisaj negru lucios pentru conturul grilei și pentru logo-ul mărcii. De asemenea, avem semnături luminoase individuale pentru farurile LED, jante de 18 inch cu design special și un plafon vopsit în nuanța Roșu Chilli.

Aceeași culoare poate fi regăsită și pe oglinzile exterioare. Nu lipsesc o serie de elemente grafice, tot în Roșu Chilli.

La interior, pasagerii vor regăsi scaune sport îmbrăcate în piele sintetică, cu o serie de cusături roșii. Mai mult, din sistemul multimedia va putea fi selectat un mod de rulare Go-Kart.

Așa cum spuneam, pachetul John Cooper Works nu aduce și putere în plus pentru motorul electric.

via MINI

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru