Mini

Duminica, 12 Decembrie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitoarea generație Mini Cooper

Primele imagini neoficiale cu viitoarea generație Mini Cooper au fost publicate pe internet. Prototipul în cauză pare să fie versiunea electrică Mini Cooper S, dar elementele estetice vor fi preluate de toate versiunile, inclusiv de cele cu motor termic.
Joi, 04 Noiembrie 2021 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu viitoarea generație Mini. Debutează în 2023

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini teaser cu viitoarea generație a hatchback-ului de clasă mică. Aceasta va debuta în 2023 atât cu motoare convenționale (benzină și diesel), cât și cu sistem de propulsie electric.
Joi, 16 Septembrie 2021 | Industrie

Mini a atins pragul de 1 milion de mașini livrate în Marea Britanie

Exemplarul Mini cu numărul 1 milion tocmai a fost livrat în Marea Britanie, cea mai mare piață de desfacere a producătorului deținut de BMW.
Marti, 03 August 2021 | Industrie

BMW a avut un profit de 7.6 miliarde de euro în primul semestru

Grupul BMW a raportat un profit de 7.6 miliarde de euro, după ce livrările din prima jumătate a lui 2021 au atins 1.33 milioane de vehicule, în creștere cu 39.1% față de perioada similară de anul trecut.
Luni, 19 Iulie 2021 | Modele noi

Ediție aniversară Mini: până la 231 de cai putere și producție limitată la 740 de exemplare

Mini aniversează 60 de ani de colaborare cu familia Cooper și lansează un model special care poate fi comandat în versiune hatchback, Cooper S și John Cooper Works. Producția va fi limitată la 740 de exemplare, comercializate la nivel global.
Vineri, 09 Iulie 2021 | Industrie

Mini Hatch și Clubman primesc plafonul Multitone, cu design în trei culori

Plafonul Multitone (gradient cursiv între trei nuanțe) poate fi comandat acum și cu modelele Mini Hatch cu 3 și 5 uși, dar și cu Mini Clubman. Acesta este disponibil în combinație cu aproape toate culorile de exterior.
Joi, 06 Mai 2021 | Intern

Mini facelift a debutat în România în compania unui proiect de artă, semnat de un pictor român

Evenimentul digital "New Mini. Big Love" marchează lansarea noilor Mini Hatch și Mini Cabriolet facelift pe piața din România. În cadrul acestuia, pe lângă o serie de invitați speciali, a fost prezentat și un proiect de artă semnat de un pictor român.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Intern

Prețuri Mini John Cooper Works facelift în România: varianta cu 3 uși pornește de la 33.558 euro

Mini John Cooper Works facelift și John Cooper Works Cabriolet facelift pot fi comandate în România. Varianta cu trei uși pornește de la 33.558 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 21 Aprilie 2021 | Intern

Primul Mini Electric de competiție a debutat în al doilea sezon din Campionatul Național de Viteză în Coastă

Primul Mini electric destinat competițiilor, dezvoltat în România cu ajutorul celor de la Vitesco Technologies, a debutat în al doilea sezon din Campionatul Național de Viteză în Coastă cu o serie de îmbunătățiri și a terminat cu succes prima etapă.
Miercuri, 14 Aprilie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Mini John Cooper Works. Motorul dezvoltă tot 231 de cai putere

Mini John Cooper Works a primit câteva îmbunătățiri estetice, dar departamentul tehnic rămâne aproape neschimbat. Asta înseamnă că motorul de 2.0 litri dezvoltă în continuare 231 de cai putere.
Luni, 12 Aprilie 2021 | Industrie

Presa britanică: Mini pregătește un nou model electric și un SUV mai mare decât Countryman

Până în 2025, Mini va lansa un nou model electric, dar și un SUV mai mare decât actualul Countryman, potrivit informațiilor apărute în presa britanică.
Miercuri, 31 Martie 2021 | General

Formula E va avea un nou Safety Car: Mini Electric Pacesetter

Anumite curse din calendarul 2021 al campionatului de Formula E vor beneficia de o versiune modificată a lui Mini Electric cu rolul de Safety Car.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Mini prezintă teaser-ul unui hot hatch electric, dedicat circuitului

Mini surprinde cu o fotografie teaser a unui model electric dedicat performanței. Hatchback-ul dispune de o instalație de lumini, ceea ce sugerează că ar putea fi vorba despre un Safety Car dedicat campionatul de Formula E.
Luni, 15 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Presa germană: BMW vrea să transforme Mini într-un brand 100% electric

BMW vrea ca Mini să comercializeze doar mașini 100% electrice începând din 2030, potrivit informațiilor apărute în presa germană.
Joi, 04 Februarie 2021 | Industrie

Din motive de sustenabilitate, Mini elimină definitiv pielea din interiorul viitoarelor modele

În cadrul unui interviu acordat recent, directorul de design Mini a vorbit despre planurile de viitor ale brand-ului britanic. Unul dintre obiective este renunțarea la tapițeriile din piele.
Miercuri, 27 Ianuarie 2021 | Modele noi

Acesta este noul Mini facelift: design nou, volan încălzit și frână de parcare electronică

Constructorul britanic de automobile a publicat primele informații și imagini oficiale cu noul Mini facelift. Pe lista cu noutăți se numară inclusiv frâna de mână acționată electric, o premieră pentru acest model.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Mini Hatch va fi lansată în 2023: modelul britanic va avea motorizări pe benzină și versiune electrică

Noua generație Mini Hatch va fi lansată în 2023. CEO-ul Bernd Körber susține că modelul va suferi o transformare majoră, însă își va păstra designul clasic. Britanicii pregătesc motorizări pe benzină, dar și o versiune electrică.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mini Electric va avea și variantă de performanță John Cooper Works: primele imagini cu prototipul viitorului model

Mini a publicat primele imagini cu prototipul viitorului John Cooper Works Electric. Modelul va avea la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.
Sambata, 21 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații despre succesorul SUV-ului Mini Countryman: modelul va avea versiune electrică și va fi produs în uzina BMW din Leipzig

Oficialii Mini au anunțat că succesorul SUV-ului Countryman va fi lansat în 2023 și va fi asamblat la uzina Grupului BMW din Leipzig, Germania. În plus, modelul va fi disponibil atât cu motoare cu ardere internă, cât și în versiune electrică.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Intern

Întâlnire pe circuit cu Mini Electric Racing: modelul de competiție este dezvoltat 100% în România

Am urcat la volanul lui Mini Electric Racing pentru câteva tururi pe circuitul de karting AMC Kart. Modelul de competiții este un proiect românesc, iar de anul viitor va putea fi văzut în Campionatul Național de Viteză în Coastă, dar și în etape din campionatele de Super Slalom și Super Rally.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru