Imagini noi cu viitorul Mini Cooper electric: autonomie de până la 400 de kilometri

de Tiberiu Safta
Miercuri, 03.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul Mini Cooper electric. Noul model va fi disponibil în două versiuni de putere și capacitate a acumulatorului, iar acesta va oferi o autonomie de până la 400 de kilometri.

Luna trecută am văzut în premieră imagini cu viitorul Mini Cooper fără camuflaj. Cu acea ocazie am putut vedea noul design al celui mai popular model al mărcii britanice și am aflat și detaliile tehnice importante despre noul model cu zero emisii.

Acum, constructorul britanic a publicat imagini noi cu viitorul MINI Cooper electric camuflat. Modelul este în continuare testat înainte de lansarea sa oficială mai târziu în acest an. Așa cum am aflat anterior, noul Mini Cooper electric va fi disponibil în două versiuni la momentul lansării: E și SE. Prima versiune va avea un motor de 183 de cai putere și o baterie de 40 de kWh.

A doua versiune, SE, va primi un motor de 217 cai putere și o baterie de 54 de kWh. Cu aceste baterii, noul model promite o autonomie cuprinsă între 300 și 400 de kilometri.

Noul Mini Cooper electric va fi produs la uzina de la Leipzig din Germania. Producția va începe în noiembrie 2023, alături de viitorul Mini Countryman.

via Mini

Comentarii (3)

  • deputy
    Autonomie de pana la 400km cu o baterie de 40kWh. Cam trasa de par.
    1 2
  • deputy
    ok sorry.
    a 2 a versiune, cu baterie mai mare, poate ajunge la 400km. asa mai merge
    3 1
  • Eu știam ca noul mini Cooper electric va fi făcut in China, nu in Germania
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru