BMW se implică în adopția câinilor fără stăpân din România

de Automarket.ro
Sambata, 05.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW se implică în cadrul unui proiect care vizează adopția câinilor fără stăpân din România.

Deși tratăm în 99% din timp subiecte dedicate automobilelor, ne facem timp și pentru a pune în lumina reflectoarelor povești din sfere diferite, care se intersectează uneori cu domeniul auto. Cel mai recent exemplu ne este oferit de divizia locală BMW, care se implică în salvarea câinilor fără stăpân, care așteaptă în centrele de adopție.

În cadrul unui proiect comun, trei căței pentru adopție au fost vedete alături de trei modele BMW și MINI: BMW M3 Touring, BMW iX1 și Mini Cabriolet. Au fost create trei povești foarte diferite: o familie alături de un câine de talie mare, într-o mașină electrică de familie; un cuplu alături de un câine de talie medie, într-o mașină sport; un burlac alături de un câine de talie mică, într-o decapotabilă.

Mesajul este simplu: în orice moment al vieții ne-am afla, este loc și pentru un cățel. În același timp, așa cum există modele diferite și o mașină potrivită pentru fiecare, la fel există și cățelul potrivit pentru oricare dintre noi.

În momentul de față, aproximativ 350 de câini din adăposturile Buftea și Brănești așteaptă să plece acasă, cele două adăposturi având o capacitate de puțin peste 400 de locuri.

Aproximativ 30% dintre câinii din adăposturile din Ilfov sunt abandonați chiar de propriile familii. Adică sunt duși la adăpost chiar de proprietari. Conform statisticilor, numai unul din 10 câini de pe străzi ajunge să fie adoptat.

Pentru adopția câinilor, cei interesați sunt invitați să sune la numărul 0751.235.009 sau să acceseze site-ul www.ilfovadopta.ro. Adopția este gratuită și este un gest nobil. Toți câinii dați spre adopție sunt vaccinați, deparazitați intern și extern, sterilizați dacă sunt adulți, microcipați și înregistrați în RECS (Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân).

Comentarii (1)

  • scamel
    de la un timp chinezii si alti asiatici adopta tot mai multi caini.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru