Ediție specială pentru Mini Countryman: temă bicoloră pentru exterior

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 31.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini Countryman a primit o nouă ediție specială. Denumită oficial Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition, aceasta propune, înainte de toate, o temă exterioară bicoloră.

Constructorul britanic de automobile continuă seria edițiilor speciale pentru modelele din portofoliu. De această dată MINI prezintă noul Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition.

În primul rând, vorbim de o temă exterioară bicoloră în nuanțele alb/gri cu accente portocalii. Avem apoi o serie de elemente vopsite în negru, inclusiv mânerele portierelor. Jantele sunt, la rândul lor, negre.

Pentru interiorul acestei ediții speciale, Mini a pregătit ornamente negre cu finisaj lucios, embleme Uncharted pe volan și pe praguri, dar și scaune îmbrăcate într-o combinație de piele neagră și microfibră.

Sub capotă regăsim un motor de 2.0 litri turbo, pe benzină, care dezvoltă 178 de cai putere. Unitatea este alăturată unei transmisii automate și unei tracțiuni integrale. În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 7.3 secunde, iar viteza maximă ajunge la 222 km/h.

Mini nu a precizat dacă noul Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition va fi produs într-un număr limitat de exemplare.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru