Mini lansează ediția specială Multitone Edition pentru modelele Hatch și Clubman

de Tiberiu Safta
Joi, 01.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a lansat o nouă ediție specială pentru modelele hatchback, precum și pentru Clubman. Aceasta se numește Multitone Edition și aduce o grafică specială la vopseaua celor 3 modele.

Constructorul britanic a prezentat noua ediție specială Multitone Edition pentru 3 modele din gamă: Cooper cu 3 uși, Cooper cu 5 uși și Clubman. Principala noutate adusă de Multitone Edition este o grafică specială, văzută în special la plafonul mașinilor, dar regăsită și la interior.

MINI spune despre noua grafică a celor 3 modele că inspiră o “atitudine pozitivă și prietenoasă față de viață”. La toate cele 3 modele, plafonul este vopsit într-o vopsea care devine mai întunecată din față în spate. Astfel, partea din față a plafonului este vopsită în alb, partea centrală în gri, iar partea din spate în negru.

Această vopsea specială este obținută printr-un proces special, care le permite vopsitorilor să aplice trei nuanțe de culori una după alta, fără să fie nevoie de uscare. Asta înseamnă că tranziția de la o culoare la alta va fi unică pentru fiecare exemplar în parte.

Grafica specială este reprezentată de ceea ce Mini numește un „curcubeu abstract alb”.

Tot potrivit constructorului, această grafică simbolizează „comunitatea Mini diversă”.

Modelele Mini Cooper cu 3 și 5 uși sunt vopsite într-o culoare verde Sage. Clubman, în schimb, este disponibil doar într-o nuanță de roșu Indian Summer Red. Toate cele 3 modele primesc embleme speciale, cu acel curcubeu abstract alb în zona aripilor și un abțibild în zona montantului C.

Jantele sunt vopsite în culori two-tone și măsoară 17 inch la modelele Cooper, respectiv 18 inch la Clubman. Alte elemente specifice la exterior includ: capacele oglinzilor vopsite în alb, mânere albe, accente albe în jurul farurilor și stopurilor și capacul rezervorului vopsit în alb.

Curcubeul abstract se regăsește și la interior, în zona aeratoarelor, pragurilor, covoarelor și a parasolarelor. Inclusiv cheia conține acest element artistic, special creat pentru această ediție. Mini nu a anunțat, deocamdată, prețurile noii ediții.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru