Chevrolet

Luni, 09 Mai 2016 | Tehnologie

Oracolul din Detroit: Chevrolet a inventat un sistem care anticipează defecțiunile mașinii

Chevrolet a brevetat un sistem care anticipează defecțiunile mașinii. Acesta analizează funcționarea mașinii și trimite mesaje text sau email dacă detectează o potențială defecțiune.
Vineri, 18 Martie 2016 | Modele noi

Fibră, nu doar masă musculară: Chevrolet Camaro ZL1 este versiunea supersport a muscle car-ului american

Chevrolet a dezvăluit noul Camaro ZL1, cea mai puternică versiune de stradă a actualei generații a modelului american. Avem modificări estetice și tehnice, plus un motor V8 supraalimentat care dezvoltă 640 CP.
Joi, 10 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

A schimbat taberele: Cea mai rapidă mașină electrică din lume este un Chevrolet Corvette

Americanii de la Genovation au modificat principiul de funcționare al unui Chevrolet Corvette: au înlocuit motorul clasic pe benzină cu unul electric de 700 de cai și au stabilit un nou record mondial de viteză.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Modele noi

UPDATE: Electricul Chevrolet Bolt oferă 320 de kilometri autonomie și are 200 de cai putere

Chevrolet a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit informații și imagini complete ale modelului electric Bolt. Mașina beneficiază de o baterie amplasată sub podea și d eun motor puternic, de 200 de cai putere.
Joi, 07 Ianuarie 2016 | Modele noi

Vă e dor de Chevrolet Cruze? În SUA tomai s-a lansat varianta hatchback a noii generații

Chevrolet a dezvăluit noua generație a modelului Cruze hatchback. Modelul american are un portbagaj încăpător și un motor turbo de 1.4 litri.
Joi, 31 Decembrie 2015 | Interviu

Cadou de sfârșit de an: Barack Obama, invitatul lui Jerry Seinfeld într-un Corvette Stingray din 1963

Președintele Statelor Unite ale Americii primește la Casa Albă o vizită mai puțin protocolară decât de obicei: comedianul Jerry Seinfeld și un Corvette Stingray de a doua generație. Discuția e una pe care oricine trebuie s-o urmărească.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | O lume nebuna

Pizza nu va mai fi livrată niciodată rece: s-a lansat prima flotă de mașini cu un cuptor integrat

Pentru ca pizza să ajungă mereu caldă la destinație, o companie de livrare a celebrului produs italian a cumpărat o flotă de mașini care au integrate un cuptor.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | Tehnologie

GM promite că noul Chevrolet Volt va putea oferi și rulare autonomă în 2016

General Motors a anunțat că va demara un program dedicat rulării autonome. Cobaiul va fi noua generație Chevrolet Volt. Acesta ar urma să beneficieze de opțiunea unei rulări autonome până la finalul lui 2016.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Industrie

General Motors a primit o amendă de 900 de milioane de dolari pentru tratarea necorespunzătoare a unei rechemări în service

Compania americană General Motors a fost penalizată cu o amendă de 900 de milioane de dolari pentru răspunsul inițial necorespunzător la o campanie de rechemare în service pentru remedierea unor defecte la contactele unor mașini produse de corporație.
Joi, 09 Iulie 2015 | O lume nebuna

Un american a leșinat la volan și a distrus două exemplare Chevrolet Corvette

La ieșirea de pe o autostradă din Ohio un american a leșinat la volan, iar mașina sa a sfârșit în parcarea unui dealer Chevrolet. Victime i-au căzut două exemplare Chevrolet Corvette.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Tehnologie

Chevrolet a inventat un sistem de răcire a telefonului mobil în mașină

Penru a evita supraîncălzirea telefoanelor mobile în momentul încărcării, Chevrolet a venit cu o soluție ingenioasă: răcirea spațiului de depozitare din mașină.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Modele noi

Chevrolet Camaro Cabrio: primele imagini și informații oficiale

Americanii de la Chevrolet au prezentat noua generație a lui Camaro Cabriolet. Modelul debutează comercial în 2016 și ar putea fi oferit și în anumite reprezentanțe din Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Mai 2015 | Tehnologie

Primele imagini cu interiorul noii generaţii Chevrolet Cruze

Chevrolet a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generaţii Cruze. Modelul american va oferi un sistem multimedia cu suport Android Auto şi Apple CarPlay.
Duminica, 17 Mai 2015 | Modele noi

Chevrolet Camaro 2016: primele imagini și date oficiale

Chevrolet a publicat primele imagini ale generației Camaro cu numărul 6. Muscle car-ul american este mai agresiv și mai tehnologizat ca niciodată.
Luni, 11 Mai 2015 | Modele noi

A şasea generaţie a lui Chevrolet Camaro va fi prezentată sâmbătă, 16 mai

O serie de imagini în avanpremieră anunţă noua generaţie a unuia dintre cele mai iubite Muscle Car-uri americane: Chevrolet Camaro.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Modele noi

Chevrolet Spark: noua generaţie a modelului urban a debutat oficial

Chevrolet a dezvăluit oficial în cadrul Salonului Auto de la New York noua generaţie a modelului Spark. Propunerea americanilor constă într-un design evoluat şi un motor pe benzină ce poate fi comandat şi cu transmisie automată.
Luni, 30 Martie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Chevrolet Camaro va fi mai uşoară cu 90 de kilograme

Chevrolet a publicat noi detalii despre viitoarea generaţie Camaro, programată să debuteze în data de 16 mai la Detroit. Muscle-car-ul american va folosi mult aluminiu pentru a reduce masa totală.
Joi, 19 Martie 2015 | Modele noi

Noul Chevrolet Camaro va fi complet diferit de actualul muscle-car: 70% din componente sunt unice

Chevrolet caută să sublinieze avansul tehnologic pe care îl promite noua generaţie Camaro, programată să debuteze la mijlocul lunii mai. Americanii se laudă cu o platformă nouă, botezată Alpha.
Miercuri, 18 Martie 2015 | Industrie

Opel se retrage de pe piața din Rusia, iar GM închide o uzină din Sankt Petersburg

La sfârșitul acestui an, Opel va părăsi piața auto din Rusia, afectată tot mai mult de tensiunile financiare cu Occidentul. De asemenea, GM va opri producția unei fabrici din Sankt Petersburg.
Luni, 16 Martie 2015 | Modele noi

Ford Mustang se pregăteşte să îşi întâlnească rivalul: lansarea lui Chevrolet Camaro a fost anunţată oficial

Chevrolet a anunţat oficial că va dezvălui cea de-a şasea generaţie a modelului Camaro peste două luni. Debutul va avea loc la Detroit, în cadrul unui eveniment special.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru