Chevrolet

Marti, 16 Noiembrie 2021 | Industrie

Mai multe modele General Motors renunță la scaunele încălzite din cauza crizei de semiconductori

Compania americană General Motors a anunțat că va renunța, temporar, să ofere anumite modele din SUA cu scaune încălzite. Motivul pentru acest lucru se datorează crizei mondiale de semiconductori.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Modele noi

Noul Chevrolet Corvette Z06 debutează cu cel mai puternic V8, aspirat natural, montat vreodată pe un model de serie

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Corvette Z06. Versiunea de performanță este echipată cu un motor despre care oficialii Chevrolet susțin că este cel mai puternic V8, aspirat natural, folosit vreodată de o mașină de serie.
Joi, 10 Iunie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Chevrolet Corvette. Modelul american primește și o ediție limitată la 1.000 de exemplare

Chevrolet anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul Corvette. Americanii lansează și o ediție specială, limitată la doar 1.000 de exemplare.
Joi, 15 Aprilie 2021 | General

Un pilot nevăzător vrea să stabilească un nou record mondial de viteză. Trebuie să depășească 322 de km/h

Dan Parker, un pilot nevăzător, vrea să stabilească un nou record mondial de viteză. Acesta va folosi un Chevrolet Corvette, al cărui motor a fost modificat să producă 800 de cai putere.
Marti, 23 Martie 2021 | RETRO

Un Chevrolet Corvette din 1967 a fost vândut cu 2.45 milioane de dolari la licitație

Casa de licitații Mecum Auctions tocmai a vândut acest Chevrolet Corvette, fabricat în 1967, cu suma de 2.45 milioane de dolari. Exemplarul cu pricina a trecut printr-un proces de restaurare care a durat 10 ani.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | General

Primul exemplar al noii generații Corvette a fost vândut la licitație pentru 3 milioane de dolari: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Primul exemplar al noii generații Chevrolet Corvette a fost scos la licitație în SUA. Sportivul cu motor central a fost cumpărat pentru 3 milioane de dolari, iar banii obținuți vor fi donați asociației non-profit Detroit Children’s Fund.
Duminica, 22 Decembrie 2019 | General

Informații neoficiale: noul Chevrolet Corvette a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde

Noul Chevrolet Corvette echipat cu pachetul Z51 a parcurs un tur pe circuitul german de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde, conform unor surse apropiate companiei americane. Vechea generație C7 Corvette Z51 a fost mai lentă cu aproape 5 secunde.
Duminica, 08 Decembrie 2019 | Tuning

Hennessey pregătește un pachet de performanță pentru noul Corvette C8 Stingray: tunerul american își propune să scoată 1.200 CP din motorul V8

Tunerul american Hennessey promite un pachet de performanță pentru noul Corvette C8 Stingray. În urma modificărilor pregătite de casa de tuning, motorul V8 de 6.2 litri ar urma să ofere până la 1.200 de cai putere.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Chevrolet a prezentat noul Corvette Convertible: 502 CP și plafon de tip hardtop care poate fi operat până la 48 km/h

Chevrolet a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Corvette Convertible. Modelul constructorului american dispune de un plafon retractabil de tip hardtop care poate fi operat până la viteze de 48 km/h.
Luni, 29 Iulie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu versiunea cabrio a noului Corvette: modelul va fi prezentat în toamna acestui an

Chevrolet a publicat un teaser video care anunță debutul versiunii Corvette Convertible. Modelul va fi prezentat în toamna acestui an și, conform zvonurilor, în cadrul evenimentului am putea asista și la debutul versiunii de circuit C8.R.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru proaspătul Chevrolet Corvette: americanii pregătesc o variantă cabrio, dar și sisteme de propulsie electrificate

Oficialii Chevrolet au confirmat faptul că noua generație Corvette va primi în scurt timp și o versiune cabrio. Ulterior, sub capota modelului american vom vedea și sisteme electrificate de propulsie.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

Chevrolet a prezentat noua generație Corvette: C8 Stingray are motor V8 amplasat central cu 502 CP

Chevrolet a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Corvette. Versiunea de bază poartă numele de Stingray și este echipată cu un V8 aspirat natural de 502 CP și 637 Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 04 Mai 2019 | O lume nebuna

Gone in 40 minutes: un dealer american a fost jefuit de doi hoți care au furat 124 de roți în mai puțin de trei sferturi de oră

Doi hoți, un camion, 40 de minute de "muncă" și o daună de 120.000 de dolari. Acestea sunt ingredientele unui jaf care a avut loc noaptea în curtea unui dealer Chevrolet din Louisiana.
Marti, 24 Aprilie 2018 | General

Chevrolet a dus pe circuit noul Corvette ZR1: modelul american a reușit o viteză maximă medie de 342 km/h

Chevrolet Corvette ZR1 a ajuns pe ovalul din Papenburg, Germania. Americanii au vrut să verifice viteza maximă a noului Corvette ZR1, iar la final, media obținută a fost de 342 km/h.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Chevrolet Camaro facelift: muscle car-ul a primit modificări estetice și tehnologii noi

Chevrolet a publicat primele imagini cu Camaro facelift. Muscle car-ul este disponibil cu tehnologii moderne și primește o serie de îmbunătățiri la nivel de design. Acum, pachetul 1LE poate fi comandat și pe varianta echipată cu motorul de 2.0 litri de 275 CP.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Modele noi

Chevrolet lansează noul Corvette ZR1: 755 de cai putere și o viteză maximă de peste 338 km/h

Corvette ZR1 a fost prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Dubai. Modelul constructorului american oferă 755 de cai putere, 969 Nm și promite o viteză maximă de peste 338 km/h.
Vineri, 29 Septembrie 2017 | Industrie

Întoarcerea la clasic: La 100 de ani de la primul său pick-up, Chevrolet pune sigla din 1918 pe două modele

Chevrolet sărbătorește anul viitor un secol de la primul său pick-up și vrea să folosească sigla sa celebră din 1918 pe două modele aniversare.
Marti, 18 Iulie 2017 | General

Mărcile care s-au vândut cel mai bine în funcție de țară: Toyota deține supremația în 49 de state

Grupul Volkswagen a vândut cele mai multe mașini în 2016, dar Toyota este cel mai popular brand. Japonezii au reușit să se impună în 49 de state, în timp ce nemții bifează cele mai bune vânări în 14 țări.
Luni, 27 Februarie 2017 | Modele noi

Americanii au un nume complicat pentru orice: Chevrolet Camaro ZL1 1LE este un muscle car pentru circuit

Chevrolet a dezvăluit cu ocazia cursei Daytona 500 o ediție specială a modelului Camaro ZL1, denumită 1LE. Chiar dacă are un nume complicat, muscle-car-ul american promite performanțe demne de ținut minte.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Modele noi

Noi ne uităm cu jind, americanii îl primesc: noul Chevrolet Cruze ar fi făcut o surpriză frumoasă și în Europa

Chevrolet a dezvăluit noua generație a modelului Cruze. Modelul, deși se vinde acum doar în SUA, s-a bucurat în trecut de mult succes chiar și pe piața din România, fiind o berlină compactă accesibilă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru