Teaser cu noul Chevrolet Blazer EV SS, primul model electric de performanță din istoria mărcii

de Tiberiu Safta
Joi, 10.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a publicat un clip teaser cu o nouă versiune de performanță a modelului Blazer EV, numită SS. Acesta va fi primul model electric de performanță din istoria mărcii și va fi lansat în SUA în acest an.

Constructorul american este cunoscut pentru mai multe modele de performanță emblematice, precum Camaro și Corvette. Recent, Chevrolet a confirmat că va lansa pe piața din America de Nord o nouă versiune pur electrică pentru SUV-ul Blazer.

Acum, Chevrolet a publicat un teaser cu un nou model de performanță, Blazer EV SS. Acest model este semnificativ deoarece va fi primul model electric de performanță din istoria mărcii. Evident, fiind vorba de un prim teaser, detaliile despre noul model sunt limitate. Tot ce se poate vedea în clip sunt jantele speciale care poartă emblema SS.

Ceea ce se știe până acum este faptul că noul Blazer EV SS va fi bazat pe platforma Ultium, folosită și la modelele Equinox EV și Silverado EV. Chevrolet nu a oferit niciun detaliu cu privire la performanțe sau autonomie pentru Blazer EV SS.

Din fericire, nu vom avea foarte mult timp de așteptat, fiindcă mașina va fi dezvăluită mai târziu în acest an. Însă, Blazer EV SS va fi disponibil doar în Statele Unite, unde vânzările vor debuta în 2023.

via Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru