Chevrolet

Duminica, 13 Aprilie 2014 | Modele noi

Chevrolet Corvette Z06 Convertible a fost prezentat oficial

Familia Corvette s-a îmbogățit cu un nou membru: versiunea decapotabilă a performantului model Corvette Z06. Publicul o va putea admira la Salonul Auto de la New York.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Siguranta

Scandal la GM: recall-ul de 2.6 milioane de unităţi, cauzat de o piesă pentru care compania a economisit un dolar pe maşină

Rechemarea în service organizată de General Motors, care implică 2.6 milioane de unităţi, a fost cauzată de o piesă cu specificaţii inferioare, comandată de conducerea companiei pentru a economisi un dolar pentru fiecare vehicul vândut.
Luni, 31 Martie 2014 | Industrie

Dealerii Chevrolet din Franţa au anunţat că vor acţiona GM în instanţă pentru părăsirea pieţei europene

O asociaţie care protejează dealerii şi reparatorii de autovehicule din Franţa a anunţat intenţia de a chema General Motors în instanţă, unde vor cere despăgubiri pentru renunţarea Chevrolet la piaţa europeană.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

GM a prezentat noua familie de motoare ECOTEC

Americanii de la GM au prezentat primii trei membri ai noii familii de motoare Ecotec. Aceasta va avea 11 membri, care vor ajunge sub capota a 27 de modele diferite până în 2017.
Luni, 03 Februarie 2014 | Feature

Top 12 spoturi cu maşini la Super Bowl 2014

Spoturi video spectaculoase, o mulţime de vedete şi multe modele americane. Aşa se traduce pauza publicitară a celui mai urmărit eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii: Super Bowl - finala campionatului de fotbal american.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Siguranta

Chevrolet Spark, singurul model mini care trece examenul de siguranţă american IIHS

Institutul american IIHS, specializat în teste de siguranţă independente, a testat 11 modele de clasă mini. Doar Chevrolet Spark a obţinut punctajul de trecere.
Duminica, 12 Ianuarie 2014 | Modele noi

Chevrolet Corvette Z06 - primele imagini cu versiunea performantă a coupe-ului american

Primele imagini oficiale cu versiunea Z06 a noului Chevrolet Corvette Stingray au ajuns pe internet înainte de prezentarea modelului la Salonul Auto de la Detroit.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (1)

Materialul nostru dedicat creaţiilor din lumea tuningului revine şi în 2014. Avem pentru voi mai multe kituri pentru Aventador, dar şi primul tuning dedicat lui Lamborghini Huracan.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | Industrie

Retragerea Chevrolet din Europa va afecta aproximativ 6.000 de angajaţi GM din Coreea de Sud

Retragerea mărcii Chevrolet de pe piaţa din Europa va aduce probleme pentru angajaţii General Motors din Coreea de Sud, locul unde se produc modelele mărcii. Circa 6.000 de angajaţi vor primi un plan de salarii compensatorii, spun cei de la Reuters.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Autoipoteze

Opel ar putea lansa un model mai mic decât Adam şi Corsa

Unele surse din cadrul Opel susţin că nemţii pregătesc un model mai mic decât Adam şi Corsa, titrează Auto Motor und Sport. Lansarea sa ar putea avea loc în 2016.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Industrie

Chevrolet părăseşte piaţa din Europa la sfârşitul lui 2015

General Motors va renunţa la ramura europeană a mărcii Chevrolet la sfârşitul anului 2015. Decizia are rolul de a consolida marca Opel pe această piaţă.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Corvette Z06: primul teaser al sportivei americane înainte de debutul de la Detroit

În aceeaşi zi în care Ford a dezvelit noul Mustang, General Motors a publicat primul teaser al viitorului Corvette Z06, un model care va debuta la Salonul Auto de la Detroit, în ianuarie 2014.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Industrie

Şeful Opel: "Vreau să schimbăm poziţionarea noastră pe piaţă"

Karl-Thomas Neumann, CEO-ul Opel, a anunţat dorinţa sa de a repoziţiona marca Opel pe piaţă în vederea evitării suprapunerii cu fraţii de concern de la Chevrolet.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (19)

Rubrica noastră de tuning reuneşte săptămâna aceasta două exemplare Mercedes S-Klasse şi alte două produse din curtea Range Rover. Nu lipseşte nici primul kit pentru Volkswagen Golf 7 GTI şi nici Ferrari 458 Italia.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (18)

Automarket vă oferă astăzi un kit de tuning pentru Dacia Duster, dar şi pentru Volkswagen Jetta. Nu lipsesc câteva noutăţi de la SEMA Las Vegas, dar şi cea mai nouă achiziţie a poliţiei din Dubai: un Mercedes G63 AMG modificat de Brabus.
Luni, 28 Octombrie 2013 | General

Chevrolet scoate la licitaţie un Trax semnat de toţi jucătorii lui Manchester United

Chevrolet va licita în scopuri umanitare un exemplar Trax, semnat de toţi jucătorii echipei de fotbal Manchester United, unde constructorul este sponsor încă de anul trecut.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Automarket a adunat pentru voi cele mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Nu trebuie să rataţi propuneri nebune create pe baza unor modele consacrate din curtea Lamborghini şi Ferrari. Alături de ele stă şi noul Seat Leon FR.
Duminica, 15 Septembrie 2013 | Modele noi

Chevrolet a lansat o nouă generație a SUV-urilor Tahoe și Suburban

În timp ce în Europa, Salonul Auto de la Frankfurt atrăgea toată atenția, Chevrolet a lansat o nouă generație a modelului Tahoe/Suburban pentru piața americană.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Video

VIDEO: Elon Musk, fondatorul Tesla, critică Chevrolet Volt şi Nissan Leaf

Elon Musk, omul care a pus bazele Tesla şi a dat naştere noului Model S, una dintre cele mai apreciate maşini electrice ale prezentului, vorbeşte deschis despre rivalii Chevrolet Volt şi Nissan Leaf.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru