Chevrolet Volt: un teaser anunţă deja lansarea noii generaţii în 2015

de Bogdan Mirică
Vineri, 08.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a publicat un prim teaser al noii generaţii Volt, programată să îşi facă apariţia cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, în luna ianuarie a anului viitor.

Considerat o adevărată piatră de temelie pentru viitorul companiei şi un pionier al tehnologiei electrice, actualul Chevrolet Volt şi-a îndeplinit misiunea şi se pregăteşte să părăsească scena auto.

Locul său va fi luat de a doua generaţie Chevrolet Volt, aşteptată să ajungă pe piaţă anul viitor. Prima întâlnire cu noul Volt va avea loc la începutul anului viitor, în luna ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Pentru a anunţa intenţia dezvăluirii unei noi generaţii, constructorul american a publicat deja şi un teaser al noului Volt. Imaginea trădează logo-ul modelului electric şi o parte din uşa portbagajului, cu eleronul discret inclus în aceasta.

Esential 80 de kilometri va fi autonomia minimă pur electrică a viitorului Volt.
Potrivit unor informaţii preliminare, Volt va fi dezvoltat după aceeaşi reţetă de succes, mizând însă pe avansul tehnologic. Asta înseamnă că noua generaţie va beneficia de un pachet de baterii mai eficient, capabil să înmagazinese mai multă energie şi într-un ritm mai rapid.
Asta va duce la o autonomie pur electrică mai mare, estimată între 80 şi 100 de kilometri.

Va exista însă şi o versiune entry-level a modelului, care va folosi baterii mai mici, cu o autonomie electrică inferioară valorii de mai sus.

Comentarii (1)

  • Interesant ... GM renunta la Ampera dar lanseaza un nou Volt.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru