Salonul Auto de la Detroit 2015

Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

TOP 15 premiere de la Salonul Auto din Detroit 2015 care vor ajunge şi în Europa

În această săptămână se derulează ediţia 2015 a Salonului Auto de la Detroit. În cadrul evenimentului, mai mulţi constructori au prezentat modele noi care sunt relevante şi pentru piaţa din Europa. Automarket vă prezintă 15 cele mai importante premiere pentru noi.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Concepte

Hyundai Santa Cruz Crossover Concept, pick-up-ul care prefigurează viitorul limbaj de design al mărcii

Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept pe nume Santa Cruz Crossover Concept. Acesta este un pick-up reimaginat, care ne arată viziunea mărcii coreene în privinţa viitoarelor linii de design pe care le va urmări.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

Porsche Cayenne Turbo S: faceliftul ne aduce şi cel mai rapid SUV de pe Nurburgring

Porsche a aplicat faceliftul modelului cayenne şi pe versiunea Turbo S. A ieşit un SUV de 570 de cai putere, capabil să stabilească un nou record de timp pe circuitul de la Nurburgring.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Acura NSX, fratele american al legendarului Honda NSX, primeşte o nouă generaţie

Japonezii de la Acura, divizia premium a mărcii Honda, au prezentat la Salonul Auto de la Detroit versiunea de serie a celei de-a doua generaţie a lui NSX. Prima generaţie a lui NSX a ieşit din producţie acum zece ani.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Ford GT Concept: prototipul care anunţă renaşterea supercarului american

Ford vrea să revină în segmentul supercarurilor în 2016. Constructorul american a lansat Ford GT Concept, un prototip care păstrează formele tradiţionale ale clasicului GT, dar promite 600 de cai putere.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Chevrolet Bolt, conceptul unui vehicul 100% electric, prezintă viitorul maşinilor electrice în viziunea mărcii americane

Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept numit Bolt. Acesta prezintă un vehicul electric accesibil care anunţă o autonomie de 322 de kilometri.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Buick Avenir prezintă viitoarea navă amiral a mărcii americane

Buick s-a prezentat la Salonul Auto de la Detroit cu un concept numit Avenir. Modelul prefigurează o viitoare navă amiral a mărcii, al cărui nume semnifică viitor în limba franceză.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes C450 AMG Sport, rivalul lui Audi S4 şi BMW 335i, a debutat în două variante de caroserie

Mercedes a prezentat la Detroit modelul C450 AMG Sport în variantele de caroserie berlină şi break. Modelul este competitorul direct al lui Audi S4 şi BMW 335i şi dezvoltă 362 CP.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo 4C Spider - italienii renunţă la acoperişul modelului sportiv

Alfa Romeo a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit noul 4C Spider, decapotabila cu care speră să cucerească inima publicului american.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes-AMG GLE63 S Coupe este cea mai puternică versiune a noului crossover german

Una din surprizele Mercedes-Benz de la Salonul Auto de la Detroit este cea mai puternică versiune pentru noul SUV GLE Coupe. Noua versiune foloseşte un motor V8 twin-turbo ce produce 577 CP.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Chevrolet Volt a ajuns la a doua generaţie şi are o autonomie electrică de 80 de kilometri

Chevrolet Volt a ajuns la cea de-a doua generaţie, iar progresul este mai mult decât evident. De la design şi interior până la sistemul de propulsie, GM a îmbunătăţit toate aspectele modelului.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Volkswagen Cross Coupe GTE, conceptul care anunţă un viitor crossover hibrid

Volkswagen a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul Cross Coupe GTE, un crossover hibrid de 355 de cai putere, care poate fi alimentat cu energie electrică şi la priză.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Decembrie 2014 | Modele noi

Cadillac CTS-V, rivalul american al lui BMW M5, dezvăluit oficial

Cadillac a prezentat astăzi oficial noua sa armă împotriva unor modele germane ca BMW M5 și Mercedes E63 AMG. Replica americană este noua generație CTS-V, echipată cu un motor V8 impresionant.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Modele noi

Infiniti Q60, înlocuitorul actualului G, va fi anticipat de un concept aşteptat în ianuarie

Infiniti a anunţat oficial că va lansa un concept cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Prototipul va fi de fapt o versiune aproape de producţie a noului Q60, modelul care înlocuieşte actualul G.
Vineri, 08 August 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt: un teaser anunţă deja lansarea noii generaţii în 2015

Chevrolet a publicat un prim teaser al noii generaţii Volt, programată să îşi facă apariţia cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, în luna ianuarie a anului viitor.

Tag-uri similare

Chevrolet, masina electrica, Chevrolet Volt, Salonul Auto de la Detroit 2015, noul Chevrolet Volt, Chevrolet Volt noua generatie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru