Chevrolet

Miercuri, 18 Martie 2015 | Industrie

Opel se retrage de pe piața din Rusia, iar GM închide o uzină din Sankt Petersburg

La sfârșitul acestui an, Opel va părăsi piața auto din Rusia, afectată tot mai mult de tensiunile financiare cu Occidentul. De asemenea, GM va opri producția unei fabrici din Sankt Petersburg.
Luni, 16 Martie 2015 | Modele noi

Ford Mustang se pregăteşte să îşi întâlnească rivalul: lansarea lui Chevrolet Camaro a fost anunţată oficial

Chevrolet a anunţat oficial că va dezvălui cea de-a şasea generaţie a modelului Camaro peste două luni. Debutul va avea loc la Detroit, în cadrul unui eveniment special.
Luni, 09 Martie 2015 | Modele noi

Prima schiță a noii generații Chevrolet Spark

Chevrolet a publicat o primă imagine de tip teaser a viitoarei generații Spark. Modelul urban, care a înlocuit la noi vechiul Matiz, se va lansa luna viitoare, însă va ocoli continentul european.
Duminica, 18 Ianuarie 2015 | Economic

General Motors a vândut aproape 10 milioane de automobile în 2014

General Motors a încheiat anul 2014 cu o creștere a vânzărilor de 2% pe plan mondial. Grupul american a vândut 9.92 milioane de automobile în toată lumea. Cele mai bune piețe au fost Statele Unite ale Americii și China.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Chevrolet Bolt, conceptul unui vehicul 100% electric, prezintă viitorul maşinilor electrice în viziunea mărcii americane

Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept numit Bolt. Acesta prezintă un vehicul electric accesibil care anunţă o autonomie de 322 de kilometri.
Duminica, 28 Decembrie 2014 | Modele noi

Noua generație Chevrolet Volt va avea un frate crossover care va primi numele Crossvolt

După lansarea din ianuarie a celei de-a doua generații Chevrolet Volt, General Motors vizează lărgirea familiei cu un nou membru: Crossvolt, un crossover care are rolul de a aduce mai mulți clienți pentru modelul american. Nu se știe dacă acesta va fi lansat și în Europa.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Modele noi

Viitorul Chevrolet Volt, dezbrăcat oficial de secrete

Deşi noua generaţie Volt îşi va face debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Detorit, în ianuarie 2015, Chevrolet a publicat o serie de informaţii despre soluţiile de propulsie alese şi eficienţa lor.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt: un nou teaser al viitoarei generaţii

Chevrolet a publicat un nou teaser al viitoarei generaţii Volt. Modelul electric promite să ofere o autonomie mai mare decât actualul Volt şi un preţ redus considerabil.
Vineri, 08 August 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt: un teaser anunţă deja lansarea noii generaţii în 2015

Chevrolet a publicat un prim teaser al noii generaţii Volt, programată să îşi facă apariţia cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, în luna ianuarie a anului viitor.
Miercuri, 06 August 2014 | Industrie

Dacia, pe locul al treilea în clasamentul creşterilor vânzărilor în Europa

Jeep, Lexus şi Dacia sunt marii performeri ai primei jumătăţi de an la nivel european. Cele trei mărci au înregistrat creşteri semnificative care confirmă faptul că piaţa europeană şi-a oprit declinul: +6.2% în perioada ianuarie-iunie.
Luni, 21 Iulie 2014 | Industrie

Opel Ampera, pe făraş: germanii vor să renunţe la a doua generaţie a modelului din cauza vânzărilor scăzute

Automotive News anunţă astăzi că germanii de la Opel au renunţat la ideea de a investi într-o a doua generaţie a modelului hibrid-electric Ampera. Cauza: vânzările slabe din ultimii ani.
Vineri, 04 Iulie 2014 | O lume nebuna

Un american s-a reîntâlnit cu maşina sa, un Chevrolet Corvette, la 33 de ani după ce a fost furată

În 1981, un american rămânea fără maşina sa, un Chevrolet Corvette, după ce aceasta dispărea dintr-o parcare din Detroit. La 33 de ani, maşina sa a fost găsită pe cealaltă coastă a Americii în perfectă stare de funcţionare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Iulie 2014 | Intern

Concursul de Eleganţă de la Sinaia: Porţie de istorie în câteva cadre

Retromobil Club România a organizat a patra ediţie a Concursului de Eleganţă de la Sinaia,un eveniment în cadrul căruia sunt premiate automobilele istorice pentru felul în care au fost păstrate de-a lungul timpului. Am fost acolo pentru a vedea cu ce maşini se prezintă puţinii colecţionari români şi nu am plecat dezamăgiţi.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Camaro va primi o nouă generaţie în 2016

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că generaţia actuală a lui Camaro va fi fabricată până la jumătatea anului 2016. După aceea va fi lansat un nou model, care va fi oferit şi cu o motorizare 2.0 turbo.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Siguranta

GM recheamă în service toate unităţile Chevrolet Camaro produse din 2010 până în prezent

General Motors a anunţat o rechemare în service pentru 511.528 unităţi Chevrolet Camaro. Americanii vor să schimbe o piesă la contactul modelului sport, pentru fiecare exemplar produs din 2010 până în prezent.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Corvette Z06, cea mai puternică maşină de serie din oferta General Motors, dezvoltă 650 CP

Motorizarea lui Chevrolet Corvette Z06 a fost certificată SAE cu o putere maximă de 650 CP, devenind cea mai puternică din oferta de serie a înregului concern General Motors.
Vineri, 16 Mai 2014 | Industrie

General Motors anunţă un recall de 2.7 milioane de unităţi

GM a anunţat cinci recall-uri colective pentru zece modele, care totalizează 2.7 milioane de unităţi. Toate modelele afectate au fost vândute în Statele Unite ale Americii.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

GM investeşte 324 milioane de euro în dezvoltarea următoarei generaţii Chevrolet Volt

General Motors se pregăteşte să lanseze următoarea generaţie a lui Chevrolet Volt şi a lui Opel Ampera. Constructorul va investi 324 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia celor două modele.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | General

Gest de fair-play: Chevrolet Camaro îi urează „La mulţi ani!” rivalului Ford Mustang

Într-un gest de fair-play din ce în ce mai rar întâlnit în lumea auto, Chevrolet Camaro i-a urat „La mulţi ani!” rivalului său din ultimii 50 de ani, Ford Mustang.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt va avea şi o versiune entry-level, mai ieftină

Chevrolet va lansa noua generaţie a modelului Volt în 2015. Spre deosebire de actualul model, noul Volt va avea şi o versiune entry-level, mai puţin echipată şi cu performanţe mai slabe.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru