Un american a leșinat la volan și a distrus două exemplare Chevrolet Corvette

de Bogdan Mirică
Joi, 09.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La ieșirea de pe o autostradă din Ohio un american a leșinat la volan, iar mașina sa a sfârșit în parcarea unui dealer Chevrolet. Victime i-au căzut două exemplare Chevrolet Corvette.

De cele mai multe ori, o urgență medicală la volan poate avea urmări grave. S-a convins de asta și un american din Ohio, care a reușit să distrugă două mașini foarte scumpe, aflate în curtea unui dealer.

Șoferul, aflat la volanul unui Hyundai, a ieșit de pe o autostradă și a leșinat. Soția sa, aflată pe scaunul din dreapta, a reușit să cotroleze mașina printr-o intersecție, însă nu a mai putut opri vehiculul, care a sfârșit în parcarea unui dealer Chevrolet.

Din nefericire, mașinile avariate în parcare au fost două exemplare Chevrolet Corvette, amebele cu zero kilometri. Șoferul și soția au scăpat fără răni grave în urma impactului, însă societatea de asigurare ar putea avea de plătit o poliță destul de mare.

Un Chevrolet Corvette a fost distrus aproape în totalitate, iar un al doilea a fost avariat ușor. Chiar și așa, nota de plată se ridică la 200.000 de dolari.

Comentarii (3)

  • Scrooge
    A lesinat cand la iesiere a dat pe computerul de bord sa vada consumul .
    8 4
  • Adriannn
    2 Corvette nu costa 200000 de dolari...probabil au mai fost si alte obiecte distruse..
    6 1
  • shevrolet
    cred ca adevarul e altul: masina pe care-o conducea era un shevrolet si i s-a blocat volanul in momentul cand venea la dealer sa-si ceara banii inapoi
    ATENTIE LA CHEVROLISTI!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru