Volkswagen Tiguan facelift costă 22.631 de euro cu TVA în România

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.06.2011
Volkswagen lansează astăzi pe piaţa din România crossoverul Tiguan cu trei motoare în benzină şi trei dieseluri. Preţul de pornire este 22.631 de euro cu TVA.

Esential

22.631 de euro este preţul de pornire al noului Tiguan facelift în România.
210 cai putere oferă cea mai puternică motorizare disponibilă pe Tiguan.

Fanii Volkswagen din România se pot bucura începând de astăzi de noul Tiguan facelift, model testat şi de noi în urmă cu două săptămâni. Importatorul brandului german a publicat pe site-ul său preţurile modelului revizuit, disponibil pentru a putea fi comandat.

Tiguan facelift este disponibil în România cu patru motorizări pe benzină şi trei dieseluri, versiuni diferite de putere ale motorului TDI. Cei care preferă benzina vor dispune de motorul de 1.4 litri în versiunile de 122 şi 160 de cai putere, precum şi de unitatea de 2.0 litri, cu 180, respectiv 210 cai putere. Dieseul cu patru cilindri şi capacitate de 2.0 litri va putea fi regăsit în versiunile de 110, 140 şi 170 de cai putere, cu 280, 320, respectiv 350 de Nm.

Cel mai ieftin Tiguan facelift, versiunea de 1.4 litri 122 de cai putere, cutie manuală, tracţiune faţă şi nivel de echipare Trend&Fun, costă 22.631 de euro cu TVA. Dieselul pleacă însă de la 25.122 de euro cu TVA, clientul primind doar 110 cai putere, o cutie manuală şi tracţiune faţă.

Există bineînţeles şi reversul medaliei, cel mai scump Tiguan urcând până la 32.643 de euro cu TVA, preţ valabil pentru versiunea 2.0TSI de 210 cai putere, tracţiune integrală 4Motion şi cutie automată DSG cu şapte rapoarte.

Pentru lista completă de preţuri, click aici

Comentarii (13)

  • Cam scump cazanul asta..... Mai e si urat cu spume.....
    12 11
  • @VW
    Oleaca mai frumos ca varul sau Yeti ;)
    11 4
  • cine conduce doar logan si l-a vazut decat in poze poate sa spuna ca e cazan, prietenii stiu de ce...
    6 8
  • tiguan
    hidos
    8 5
  • tiguan
    o sa aiba vanzari mari. masina arata f bine.
    2 6
  • E draguta masina dar vad ca VW au adoptat filosofia Audi sau Mitsubishi a caror masini arata toate la fel. Parerea mea e ca atunci cand platesti in plus pentru un Passat, trebuie sa fie distinct de un Jetta. Oricum au devenit masini fara suflet VW...
    6 2
  • astept versiunea 2.0 TDI si 85 cai
    1 2
  • opinie
    foarte stearsa... si scump pentru un volkswagen... vag ar trebui sa scrie o carte: "1001 sfaturi pentru taranul intolit ce doreste sa pacaleasca bogatanii parveniti"
    3 1
  • "taranul intolit" fiind volkswagen bineinteles... sa nu se inteleaga altceva
    3 1
  • VW= FAS AUTO
    ce ghena de masina.ce ghena de marca. are aceleasi faruri si stopuri pe toate modelele din gama. trebuie sa fii taran coclit sa iti mai iei vw la cat de petarda au ajuns. vai dar ce linii de dubita are =))))))
    4 1
  • masina cu suflet...hai ca-i buna...vreau si eu una cu suflet s-o iubesc!!! ma da prosti is unii!!!
    1 3
  • neloosh
    vw
    si ce preferati ? logan?
    daca asta e ghena ...ce sa mai zici de duster!:)) cele mai tari linii.
    1 1
  • pai sincer duster e mai arataos decat caruta asta cu sigla wc pe bot. cum sa cumperi o marca atat de jenibila? marca taranoilor care nu au mai vazut masini in viata lor.deh...la ei pe ultia nu prea e trafic....de unde sa vada saracii =)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru