ABT Sportline modifică Volkswagen Tiguan facelift

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 30.07.2011
Casa de tuning germană ABT Sportline a prezentat o serie de modificări operate pe Volkswagen Tiguan facelift. Creaţia nemţilor este formată dintr-un pachet estetic şi un kit de performanţă.

Tunerii germani de la ABT Sportline au prezentat o viziune proprie asupra lui Volkswagen Tiguan facelift. Aceştia au dat naştere unui pachet de caroserie discret şi unui kit de performanţă spectaculos. La capitolul modificări estetice, creaţia germanilor dispune de o grilă tip fagure, de un spoiler pentru partea din spate nou şi de un eleron montat pe portbagaj. De asemenea, nemţii oferă un set de suspensii noi care micşorează garda la sol cu 20 mm şi o serie de jante ale căror dimensiuni variază de la 18 la 20 de inch.

Pachetul de performanţă include modificări pentru trei propulsoare. Primul dintre acestea amplifică performanţele obţinute de motorul de 2.0 litri TDI. În urma modificărilor, agregatul modelului german produce 170 sau 195 de cai, cu 30, respectiv 25 de cai putere mai mult, comparativ cu versiunile de serie.

Cel mai mic motor din gamă oferit de Volkswagen este cel pe benzină de 1.4 litri supraalimentat. În urma "vrăjilor" făcute de inginerii ABT Sportline, agregatul lui Tiguan produce 210 cai putere, cu 50 de cai mai mult comparativ cu versiunea de serie.

Ultimul motor asupra căruia, nemţii au operat modificări a fost cel de 2.0 litri TSI.

În mod normal, Volkswagen oferă acest propulsor în două versiuni de putere, una de 210 cai şi una de 250 de cai putere. În urma modificărilor realizate de germani, puterea agregatului de 2.0 litri a crescu cu 30, respectiv 40 de cai.

Via | ABT Sportline

Comentarii (4)

  • Asa se scrie Volkswagen ?
    ?
    0 0
  • :)
    Arata chiar bine.
    2 1
  • sa mor io
    in viata mea n-am mai vazut un Volkswagen Tiguan care sa semene atat de mult cu un Volkswagen Tiguan!

    sa mor io!
    0 2
  • cum naiba...
    au scos 210 cp din 1.4 tfsi ala....ma face sa visez frumos :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru