Feedback

Volkswagen Tiguan facelift

Sambata, 04 Iulie | Modele noi

Volkswagen Tiguan facelift: primele detalii despre versiunile cu motoare diesel și pe benzină

Volkswagen a anunțat că Tiguan facelift va fi disponibil inițial cu un motor pe benzină TSI de 1.5 litri în variante de 130 CP și 150, dar și cu o unitate diesel TDI de 2.0 litri și 150 CP.
Miercuri, 01 Iulie | Modele noi

Volkswagen a prezentat Tiguan facelift: SUV-ul compact are versiune plug-in hybrid cu autonomie de până la 50 de kilometri și variantă de performanță cu 320 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și informații referitoare la Tiguan facelift. Nemții propun modificări estetice, sisteme noi de asistență și versiune plug-in hybrid. Vârful de gamă va fi Tiguan R, cu 320 CP.
Joi, 30 Aprilie | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Tiguan R, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va avea un motor de 2.0 litri cu 300 CP

Viitorul Volkswagen Tiguan R a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Noul SUV de performanță va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să livreze 300 CP și 400 Nm.
Miercuri, 01 Aprilie | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește versiuni plug-in hybrid pentru Tiguan facelift și Arteon facelift: debutul acestora este programat în 2020

Volkswagen Tiguan facelift și Arteon facelift vor primi versiuni plug-in hybrid. Debutul celor două modele este programat pentru 2020, iar variantele PHEV ar putea împrumuta motorizarea cu 245 CP disponibilă în prezent pe Golf GTE.
Joi, 20 Februarie | Modele noi

Volkswagen testează viitorul Tiguan R: SUV-ul de performanță va miza pe un motor de 2.0 litri cu 300 CP

Volkswagen pregătește Tiguan R, versiunea de performanță a SUV-ului compact urmând să debuteze în cursul anului. Modelul va fi echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 300 CP.
Sambata, 30 Iulie 2011 | Tuning

ABT Sportline modifică Volkswagen Tiguan facelift

Casa de tuning germană ABT Sportline a prezentat o serie de modificări operate pe Volkswagen Tiguan facelift. Creaţia nemţilor este formată dintr-un pachet estetic şi un kit de performanţă.
Miercuri, 25 Mai 2011 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen Tiguan facelift se prezintă

Volkswagen a prezentat un nou set de imagini cu Tiguan facelift şi a dezvăluit detaliile complete ale acestui model, inclusiv data lansării în Europa.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Tiguan facelift şi Golf 6 cabrio, vedete la standul VW

Standul de la Geneva al germanilor de la Volkswagen radiază de tinereţe. Tiguan facelift şi Golf 6 sunt principalele puncte de atracţie.
Vineri, 04 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Noul Volkswagen Tiguan facelift

Volkswagen va supune actualul Tiguan unui facelift serios, care urmează a fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 10 Decembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen Golf Cabrio şi Tiguan facelift debutează la Geneva 2011

Volkswagen se va folosi de Salonul Auto de la Geneva pentru a expune publicului două noi modele: faceliftul operat pe Tiguan şi varianta decapotabilă Golf Cabrio.
Luni, 26 Aprilie 2010 | Modele noi

VW pregateste Tiguan facelift si Tiguan Plus

Faceliftul pe care il va primi VW Tiguan in cursul anului viitor va fi completat de lansarea unei versiuni Tiguan Plus.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Modele noi

Facelift chinezesc pentru Volkswagen Tiguan

Volkswagen a dezvaluit faceliftul modelului Tiguan destinat pietei din China. Retusurile estetice ar urma sa se regaseasca si pe versiunea europeana a crossover-ului.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru