GENEVA LIVE: Tiguan facelift şi Golf 6 cabrio, vedete la standul VW

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.03.2011
Standul de la Geneva al germanilor de la Volkswagen radiază de tinereţe. Tiguan facelift şi Golf 6 sunt principalele puncte de atracţie.

Bine aţi venit la standul de la Geneva al germanilor de la Volkswagen! Ca în fiecare an, nemţii le-au pregătit fanilor o mulţime de surprize, unele mai interesante decât celelalte. Evident, cele mai importante dintre acestea sunt reprezentate de apariţia celor doi modele 100% care vor intra în gama constructorului din Wolfsburg începând cu această primăvară.

Vorbim, în primul rând, despre faceliftul pe care SUV-ul compact Tiguan îl primeşte şi care aliniază estetic modelul german la rigorile gamei recente Volkswagen. Tiguan devine astfel un Touareg ceva mai mic care promite însă multe la capitolul motorizări.

A doua premieră absolută a celor de la Volkswagen este reprezentată de apariţia versiunii cabriolet a lui Golf 6. Modelul a fost prezentat la standul de la Geneva într-o atmosferă glamour plină de stil, germanii lăsând impresia că modelul se adresează atât tinerilor care îşi doresc o maşină şic, cât şi unei familii nonconformiste, cele patru locuri din spate fiind dovada acestui fapt.

Evident, de la standul Volkswagen nu a lipsit nici conceptul Bulli, prezentat în fotografii oficiale astăzi şi lansat în faţa jurnaliştilor aseară. Acesta preia ideea legendarului Microbuz al celor de la Volkswagen şi o "transcrie" în linii moderne plăcute.

foto | UP

Comentarii (1)

  • Foarte tare Bulli, imi place nota retro si faptul ca iese din tipar fara sa deranjeze vizual, ba din contra. Sper sa ajunga si in productia de serie, desi ma indoiesc.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru